INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Şi Eric Bicfalvi fuge de război! » Fostul stelist nu mai vrea să rămînă la Volin Luţk

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 22:10

Speriat de avionul doborît de ruşi, Eric a luat exemplul brazilienilor de la Şahtior şi a dispărut alături de alţi doi colegi după un amical jucat în Franţa


Continuă exodul străinilor din Ucraina. Evadarea brazilienilor de la Şahtior, urmată de a argentinienilor de la Metalist Harkov, a "inspirat" şi alţi jucători, pe care avionul doborît de ruşi acum 8 zile i-a speriat de moarte. Şi un român a fugit de la echipă, tot după un amical disputat în Franţa, aşa cum a păţit-o Mircea Lucescu. Eric Bicfalvi nu s-a mai întors cu lotul lui Volin Luţk, agenţia Itar-TASS anunţînd ieri c-a dispărut împreună cu mijlocaşul brazilian Ramon Lopes şi cu atacantul nigerian Michel Babatunde.

Clubul a precizat că a negociat cu Bicfalvi, al cărui contract expiră la finele sezonului viitor, o eventuală revenire la Steaua, de unde a plecat în 2012. Dar nu s-a materializat, roş-albaştrii respingînd varianta.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
solomon_i
solomon_i  •  26 Iulie 2014, 11:12

Si asa se face "Il Luce" iar de rahat ! Daca nu cumva o fi de vina acelasi impresar pentru toti jucatorii care fug de razboiul din zona.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close