INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRINS DOPAT EPISODUL 3

Silviu Dumitrescu, fostul antrenor al "Briliantului" de la FC Argeş, îl caracterizează: "Mutu e imatur"

Silviu Dumitrescu
Silviu Dumitrescu

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Fostul antrenor al lui Mutu de la FC Argeş, Silviu Dumitrescu, apreciază că atacantul Fiorentinei plăteşte acum tribut anturajului şi lipsei de seriozitate

Silviu Dumitrescu a lucrat cu Mutu la FC Argeş timp de aproape un sezon şi jumătate, în perioada '97-'98. Aflat acum pe banca divizionarei a treia Conpet Ploieşti, antrenorul crede că necazurile repetate ale "Briliantului" se datorează lipsei sale de seriozitate: "La 18-19 ani, cînd lucram cu el la Piteşti, era mai matur decît acum. Mă uit la el şi nu-mi vine să cred cum se comportă, parcă e un copil! L-a influenţat în rău şi anturajul din jurul său".

Tehnicianul continuă: "La FC Argeş nici n-a jucat în primele 11 etape. A prins echipa la un meci cu Steaua şi a rămas titular pînă la sfîrşit. Era plin de talent. Sincer, nu-l înţeleg de ce face ce face. Dar e problema lui. Nu-mi place să dau în oameni căzuţi".

Nuanţează însă: "Adrian ar fi putut ajuta mult mai mult echipa naţională, iar la 31 de ani să fie un lider adevărat. E diferenţă de la cer la pămînt între el şi Hagi. Nu se compară ce-a făcut Gică la reprezentativă şi ce-a făcut Mutu!".

Nebuniile le-a început cînd a primit garsonieră la Piteşti!
Tot din perioada Piteşti, circulă o poveste interesantă despre începuturile vieţii trepidante a lui Mutu. Surse din Trivale amintesc despre faptul că, imediat după ce a împlinit vîrsta majoratului, familia i-a cumpărat lui Adrian o garsonieră în oraş, unde să se poată retrage singur. "De atunci a pornit el marile nebunii", susţin foşti colegi ai jucătorului.

Din perioada Dumitrescu - Silaghi datează legendele medicaţiilor suspecte ale jucătorilor piteşteni

"Am mai vorbit cu Mutu cînd era la Chelsea, înainte de scandaul cocaina. De atunci n-am mai discutat. Nici n-am pretenţii să mă caute. A ajuns prea mare pentru un antrenor ca mine!"
Silviu Dumitrescu, fost antrenor FC Argeş

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează