INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

OFICIAL Silviu Lung jr și Alexandru Mitriță, prezentați la Al Raed » Vor fi antrenați de Marius Șumudică

Silviu Lung jr și Alexandru Maxim, prezentați la al Raed
Foto: Twitter
Silviu Lung jr și Alexandru Maxim, prezentați la al Raed Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 17:47 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 18:50

Silviu Lung jr (33 de ani) și Alexandru Mitriță (27) au fost prezentați oficial la Al Raed, din Arabia Saudită, echipă antrenată de Marius Șumudică.

Saudiții au anunțat astăzi transferul a 5 fotbaliști noi la echipă, printre aceștia regăsindu-se și cei doi români. Pe lângă Mitriță și Silviu Lung, Al Raed i-a mai prezentat pe fundașul central brazilian Pablo Santos (30), atacantul capverdian Julio Tavares (33) și mijlocașul central croat Damjan Djokovic (32), fost jucător la CFR Cluj.

Lung, care a fost dorit insistent de CFR Cluj vara aceasta, a semnat un contract pe 3 ani cu saudiții și va fi din nou sub comanda lui Marius Șumudică, după ce aceștia au mai colaborat la Astra și Kayserispor.

Mitriță vine împrumut în acest sezon la Al Raed, de la New York City FC, după ce mijlocașul român a intrat în dizgrația americanilor. 

Damjan Djokovic a semnat și el cu Al Raed

Croatul a fost și el prezentat la saudiți. Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract cu Al Raed după despărțirea de Rizespor și va lucra din nou cu Șumudică, cel care l-a antrenat în Turcia. 

Djokovic a evoluat înainte la CFR Cluj, echipă la care a câștigat 4 titluri de campion.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

CFR Cluj, pe urmele lui Sepsi » Ce au decis ardelenii, înainte de returul cu Inter Club d'Escaldes
CFR CLUJ
CFR Cluj, pe urmele lui Sepsi » Ce au decis ardelenii, înainte de returul cu Inter Club d'Escaldes
Ionuț Nedelcearu, aproape de transfer » Va ajunge la o echipă deținută de consorțiul care o patronează și pe Manchester City
MERCATO
Ionuț Nedelcearu, aproape de transfer » Va ajunge la o echipă deținută de consorțiul care o patronează și pe Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionangelo74
ionangelo74  •  25 Iulie 2022, 18:45

Vii citiți articolele astea ?! In titlu scrie Alexandru Maxim și în articol Mitrita. Poza tot la fel, cu Mitrita, trebuie să ghicim despre cine e vorba?!

craiovenis
craiovenis  •  25 Iulie 2022, 18:42

A fi pr ost e o calitate in presa romaneasca.... Pai in titlu il cheama Maxim si mai jos e Mitrita... Care-i nasu, care-i finu?

1945sv0509
1945sv0509  •  25 Iulie 2022, 18:40

"Alexandru Maxim" ?????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează