INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAMBURG - VFB 4-2

soccer365: "Croatul Marica i-a înfuriat pe toţi!" :D Jens Keller: "Cum să facă aşa ceva? Vor fi consecinţe!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

Jurnaliştii de la soccer365.com nu par să fie edificaţi în privinţa naţionalităţii lui Marica. Sursa citată precizează că "atacantul croat al lui VFB Stuttgart", eliminat în partida de ieri, cu Hamburg, a reuşit să-şi irite antrenorul din cauza gestuluui necugetat pe care l-a făcut în minutul 15.

"Abia revenisem în meci cînd Marica a primit cartonaş roşu. Un fotbalist cu experienţă nu ar fi trebuit să permită niciodată aşa ceva. Vor exista consecinţe!", a ameninţat Jens Keller imediat după meci.

Ciprian Marica a marcat pentru VFB în minutul 9 al partidei de la Hamburg, însă numai 6 minute mai tîrziu a fost eliminat de pe teren pentru injurii adresate arbitrului de centru. În cele din urmă, şvabii au cedat cu 4-2 în ciuda replicii bune pe care au dat-o în inferioritate numerică.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
flocirica
flocirica  •  28 Noiembrie 2010, 18:42

un tam-pit!

pancone84
pancone84  •  28 Noiembrie 2010, 17:32

greseala este si in titlu unde se confunda antrenorul Stuttgartului cu cel al echipei Hamburg.

lucell
lucell  •  28 Noiembrie 2010, 16:36

pacat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează