INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Speranța lui Contra legată de Stanciu și Chipciu + Ce le transmite celorlalți stranieri

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 21:13

Cosmin Contra a avut un mesaj special pentru stranieri, în special pentru Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu, care trec prin momente dificile la Anderlecht.

"Oriunde se transferă cei doi, sper să joace mai mult decât au jucat până acum. În ultimul timp nu prea au jucat. Bine, Chipciu a avut şi niste probleme personale. Dar sper să îi avem pe amândoi jucând la echipele lor, indiferent unde vor fi.

Şi cum am mai zis, în acest 2018 , dacă jucătorii noştri vor începe să joace mai mult la echipele lor, va fi mult mai bine pentru echipa naţională", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Selecționerul a vorbit și despre ceilalți stranieri: "Sper să se impună la echipele lor şi să joace meci de meci, să o facă bine, pentru că vin cu altă încredere la naţională, vin cu altă formă sportivă, vin cu încredere şi automat şi pe mine mă ajută foarte mult acest lucru când pregătesc meciurile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează