INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Stanciu, atac la Liga 1: "Aici sunt înconjurat de fotbaliști excelenți. Nu ca în România!"

Stanciu, fericit, în mijlocul jucătorilor lui Anderlecht
Stanciu, fericit, în mijlocul jucătorilor lui Anderlecht

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Stanciu e încântat de ce a descoperit la Anderlecht: "La antrenament, trebuie să joci mingea dintr-o atingere, cel mult două. Totul e instinctiv, n-ai prea mult timp să gândești acțiunea".

Transferat la Anderlecht la sfârșitul lui august, pentru 7,8 milioane de euro, sumă completată cu două milioane dacă joacă 50 la sută din meciuri, Stanciu a oferit presei belgiene o declarație care lovește Steaua.

"Sunt un norocos. Aici sunt înconjurat de fotbaliști excelenți. Nu ca în România! Jucători foarte abili tehnic, ca Tielemans, Dendoncker, Hanni și Chipciu", a afirmat mijlocașul în vârstă de 23 de ani într-un interviu pentru Sport/Voetbal Magazine. Chiar dacă pe Chipciu l-a avut coleg și la roș-albaștri.

"Tricolorul" explică și care e diferența de pregătire: "La Anderlecht, trebuie să joci dintr-o atingere la antrenament, cel mult două. N-ai prea mult timp să gândești acțiunea, totul e instinctiv".

Întrebat despre stilul său, Stanciu le-a spus jurnaliștilor flamanzi: "Îmi place să simt mingea și să mă mișc mult, îmi place libertatea pe care o am atunci când joc în spatele unui vârf unic".

265de minute a jucat Stanciu în 3 meciuri la Anderlecht, având un assist la 3-1 cu Gabala în Europa League

8a fost nota primită de Stanciu în cotidianul Het Nieuwsblad la partida cu Gabala, fiind desemnat cel mai bun jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2016, 10:05

Obraznicut minifotbalistul asta. Am vazut faze inregistrate si jucatorii lui Nderlecht mi se pareau niste juniori.In fine am fost un pic rautacios ,repede a uitat de unde a plecat.Si cine l-a promovat. Bruxelles e capitala Belgiei si din cate stiu este in regiunea *wallona*. Adica frantuzeasca. Ziaristii *flamanzi* ori sunt din Nordul Belgiei ,ori le este foame.Ca nu se intelege din articol.

balauru48
balauru48  •  22 Septembrie 2016, 09:25

Asa fecesebist asa caracter!

adicn
adicn  •  22 Septembrie 2016, 09:21

Pai si ce o zis rau? nici macar la nu-s toti jucatorii de " Doamne ajuta" , apoi ún Liga 1?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează