INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Start cu derapaje pentru români în Liga Campionilor Asiei! Echipele lui Petrescu și Pițurcă n-au reușit să câștige în meciurile de debut

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 13:54

Formația lui Dan Petrescu, Jiangsu Sainty, n-a reușit decât un egal la debutul în grupele Champions Legue Asia, scor 1-1 cu formația vietnameză Binh Duong.

Jiangsu a deschis scorul după doar 13 minute, iar meciul părea să se ducă acolo unde se așteptau toți, către o victorie a oaspeților.

Deși Ramires, Teixeira și Jo au fost titulari, gazdele au reușit să restabilească egalitatea în minutul 28 după un penalty executat de Nguyen Anh Duc.

În celălalt meci din această grupă Jeonbuk a câștigat cu FC Tokyo, scor 2-1. Etapa viitoare Jiangsu va juca acasă chiar cu echipa de pe primul loc.

Și Ittihad a făcut tot egal

Nici echipa lui Victor Pițurcă n-a reușit să câștige partida de debut din Champions League cu Lokomotiv Tashkent.

Ca și formația lui Dan Petrescu, Al Ittihad a deschis și ea scorul în minutul 34 prin vedeta Rivas.

Cu Sânmărtean integralist, Al Ittihad nu a reușit să se desprindă pe tabelă așa că a fost egalată în minutul 89 de Mirzayev.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează