INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Start perfect pentru SuperDan în noul sezon din China! Ramires și Teixeira i-au rezolvat meciul

FOTO: Getty/Guliver Images
FOTO: Getty/Guliver Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 15:53

Jiangsu Suning a făcut show în prima etapă din Super Liga Chinei. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat lejer pe teren propriu cu Shandong Luneng, scor 3-0.

Brazilienii Ramires și Alex Teixeira au rezolvat meciul. Primul a deschis scorul în minutul 3.

Fostul fotbalist de la Șahtior Donețk și-a intrat în rol în minutul 66, când a marcat din pasa lui Ramires. Tot el a făcut 3-0 cu 5 minute îniante de final.

Jiangsu a urcat pe primul loc având cel mai bun golaveraj de până acum. Echipa lui Tardelli și Jucilei e ultima.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  06 Martie 2016, 04:42

Texeira a refuzat o oferta foarte buna de la FC Liverpool si a venit la chinezi .La Liverpool ar fi avut 100k pe saptamina ,deci 5,2 mil pe an inainte de taxa ,vreo3 mill dupa.Convertit in lire(pounds) salariul lui la chinezi se duce la 11 mil pe an dupa taxa ,deci net .Plus alte facilitati platite de club ,casa,masina cu sofer si bodyguard,abonamente gratuite la TV si internet, doua calatorii dus-intors gratuite in Brazilia intr-un an . Singurele sale obligatii sint sa joace fotbal ,sa-si indeplineasca obligatiile de mass-media si...sa manince numai in locurile specificate de club . Oh , si mai are obligatia sa nu denigreze partidul comunist chinez sub nici o forma .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează