INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ştefan Radu a obţinut un penalty şi s-a ales cu capul spart

Ștefan Radu a avut destul de suferit contra Atalantei
Ștefan Radu a avut destul de suferit contra Atalantei

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 16:24

Ştefan Radu s-a numărat printre protagoniştii partidei cîştigate de Lazio, 2-0 cu Atalanta. Fundaşul stînga român s-a remarcat întîi în minutul 19, cînd a obţinut un penalty: pătruns în careu, a fost lovit de Masiello, stînd aproape un minut întins pe gazon cu dureri la genunchiul drept. De la punctul cu var a transformat Hernanes. Spre finalul primei părţi, brazilianul, dar şi Dias, au ieşit de la gazde accidentaţi.

Altă fază notabilă în minutul 57. La o centrare periculoasă, Radu a fost prins într-un duel aerian între argentinienii Schelotto şi Denis. Ultimul l-a lovit cu cotul atît de tare încît ex-dinamovistul, picat jos, a început să sîngereze abundent. I s-au acordat îngrijiri medicale la margine. A reintrat după 3 minute numai după ce i s-a aplicat un bandaj, postul fiindu-i acoperit în acest interval de Lulici. În pofida necazurilor, românul a rezistat pe gazon pînă la finele meciului, decis în prelungiri de inevitabilul Klose.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
vallym
vallym  •  15 Ianuarie 2012, 22:04

mai rar asa fotbalisti in Romania...spuneti0mi si mie unu care sa fie titular 3 sezoane la rand si uneori chiar capitan...felicitari Radu, te asteptam la nationala!

lau72
lau72  •  15 Ianuarie 2012, 16:49

Un meci foarte bun facut de Stefan Radu , a urcat si in atac si si-a facut treaba si in aparare

biancorossi
biancorossi  •  15 Ianuarie 2012, 16:38
Postat de dany_dinamovistu pe 15 Ianuarie 2012, 16:26

Bravo! Imi place de tine stefane ca iti vezi de treaba.

dap un player de calitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează