INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DE LA JUSTIN GAFIUC (ROMA)

Ştefan Radu: „Chivu este un exemplu pentru mine”

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

"Este un club foarte mare şi recunosc că sînt puţin emoţionat după realizarea transferului. Le mulţumesc noilor mei colegi că m-au primit foarte bine. Am mici probleme doar din cauza limbii, dar voi învăţa repede şi mă voi acomoda. Sînt bine din punct de vedere fizic, deşi vin după o vacanţă de aproape o luna de zile.

Sînt pregătit să joc la Lazio şi să cîştigăm trofee. Cred că sînt un jucător serios care işi doreşte să cîştige tot ce e posibil.”

„Sînt foarte muncitor şi dornic să arăt că merit să joc în Italia.

M-a impresionat Lazio înca de la meciurile pe care le-am jucat în Liga Campionilor şi mi-am dat seama că aici este un grup extrem de iubit. Mă bucur că voi avea posibilitatea să joc foarte repede pentru Lazio. Am venit aici să fiu pe teren nu să mă uit.

N-aş vrea să comentez duelul pe care probabil îl voi avea cu Mutu la meciul cu Fiorentina, dar îl cunosc foarte bine pe Adrian şi îmi doresc să fiu învingător la final.

Chivu este un exemplu pentru mine şi aş vrea să-i calc pe urme. Am vorbit cu el în ultimele zile şi primul sfat pe care mi l-a dat a fost să fiu serios şi să muncesc mult.

Poate are dreptate Piţurcă vis-a-vis de faptul că nu aş fi pregătit încă pentru Italia, dar eu sînt gata să fac faţă acestei provocări. Sînt sigur că suporterii lui Lazio mă vor primi în funcţie de randamentul pe care îl voi da în teren. Primele meciuri vor fi foarte dure pentru mine.

Am avantajul că am lucrat o perioada cu Zenga, iar asta m-a ajutat deja să înţeleg un pic din fotbalul italian.", a declarat fostul dinamovist la conferinţa de presă.

"Ne-a interesat foarte mult Ştefan Radu, are doar 21 de ani şi o mica experienţă în Liga Campionilor. Este un fotbalist cu un potenţial deosebit de la care aşteptăm o determinare completă atunci cînd intră pe gazon. Am făcut o importantă investiţie atunci cînd am decis să-l aducem pe Radu.", a spus Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează