INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Ştefan Radu este lider în Serie A. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Brest 0-1 // Monaco este departe de a se putea bate la titlu în Ligue 1 şi nici o participare în cupele europene nu se vede prea curînd. Jocul monegaştilor nu a fost destul de legat pentru a scoate puncte de la Brest, chiar dacă Monaco s-a aflat în faţa propriilor suporteri. Niculae a fost integralist şi a fost avertizat în minutul 80)


GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Eintracht 1-2 // Intrat în minutul 70, în locul lui Gentner, Marica i-a pasat decisiv lui Pogrebnyak, pentru singurul gol al gazdelor în partida cu Eintracht. După 7 etape, Stuttgart rămîne pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 3 puncte, colegă retrogradabilă cu Koln şi Shalke)

- Max NICU (FREIBURG - Koln 3-2 // Decarul lui Freiburg a fost lăsat pe bancă pe toată durata partidei cu Koln)

- Alexandru IONIŢĂ (Freiburg - KOLN 3-2 // Ioniţă a bifat din nou doar cîteva minute pentru Koln, în meciul cu Freiburg. Atacantul a intrat pe teren în minutul 82, înlocuindu-l pe Christian Clemens)

- Ciprian DEAC (Nurnberg - SHALKE 04 2-1 // Cine s-ar fi aşteptat ca Shalke să fie după 7 etape pe un loc retrogradabil, cu doar 4 puncte adunate? Echipa lui Magath a îngenuncheat şi în faţa lui Nurnberg, fără ca Deac să fie inclus măcar pe lista rezervelor)

- Vlad MUNTEANU (M’Gladbach - WOLFSBURG 1-1 // Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Wofsburg)

Clasament Bundesliga (etapa 7): 1.Mainz (21 pcte)…5.Freiburg (12)… 8.Wolfsburg (10)… 16.Koln (5), 17.Shalke (4), 18.Stuttgart (3)


ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (INTER - Juventus 0-0 // Chiar dacă românul a fost inclus în cea mai slabă echipă a etapei trecute, Rafa Benitez l-a titularizat şi în derby-ul cu Juventus. Singurul avertisment de la gazde, în acest meci, a fost primit de Cristi, în minutul 35. Ziarele din peninsulă notează că evoluţia românului a lăsat de dorit cînd acesta a jucat pe partea stîngă, fiind depăşit des de Krasici. Trecut în centru după ieșirea lui Cordoba, Chivu a jucat fara greșeală pînă la final!)

- Ştefan RADU (LAZIO – Brescia 1-0 // Lazio este lider în Italia cu 13 puncte după ce a trecut de Brescia cu 1-0. Ştefan Radu a fost integralist pentru gazde. Nu numai că a fost integralist, dar presa din Peninsulă spune despre el că joacă din ce în ce mai bine, că stăpînește aproape la perfecție flancul stîng al apărării laziale).

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE


Fiorentina - PALERMO 1-2 // Nerefăcut complet, Goian nu a putut fi folosit în partida cu Fiorentina, iar Melinte este indisponibil pînă la începutul anului viitor

- Bogdan LOBONŢ (Napoli - ROMA 2-0 // Lobonţ a fost titular şi a primit două goluri din partea echipei care a scos un punct Stelei, în Europa League, Napoli. Lobonţ a fost învins mai întîi de Hamsik şi pe urmă chiar de propriul jucător, Juan, printr-un autogol)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Palermo 1-2 // Echipa românului continuă să nu se regăsească şi pierde din nou, de data aceasta în faţa celor de la Palermo. Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de subsanţe interzise)


ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Bolton 1-1 // Fundaşul român a fost integralist pentru WBA şi a primit un cartonaş galben în minutul 85. După 7 etape parcurse în Premier League, echipa lui Tamaş este pe locul al şaselea, cu 11 puncte)


SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (Getafe - HERCULES 3-0 // Indisponibil, Pulhac nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Hercules)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Ajax - UTRECHT 1-2 // Utrecht a cîştigat în faţa liderului care nu mai cunoscuse de 4 meciuri gustul înfrîngerii. Van Wolfswinkel a fost din nou eroul lui Utrecht, marcînd ambele goluri din penalti, în minutele 6 şi 14. Neşu a fost integralist pentru oaspeţi)


TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ
(MANISASPOR - Kayserispor 0-2 // Dică nu a fost inclus în lotul lui Manisaspor pentru partida de acasă cu Kayserispor)

- Florin CERNAT
(KARABUKSPOR – Galatasaray 2-1 // Cernat a fost omul meciului cu Galata, marcînd al treilea gol al său în acest sezon şi dînd pasa decisivă la reuşita lui Ozmert. Gălăţeanul a înscris în minutul 2, din penalti şi i-a pus mingea pe tavă colegului său, Ozmert, petnru 2-0, 9 minute mai tîrziu. Mijlocaşul a fost înlocuit cu Bal, cu 4 minute înainte de fluierul final)

- Giani KIRIŢĂ (Buyuksehir - BURSASPOR 0-0 // Kiriţă a fost doar rezervă)


UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ


ŞAHTIOR – DINAMO KIEV 2-0 // Mircea Lucescu a cîştigat din nou duelul cu rivala Dinamo Kiev, detaşîndu-se în clasament la 5 puncte de aceasta. Gazdele au marcat primul gol prin Luiz Adriano (’64) şi Alex Teixeira, intrat la pauză în locul lui Costa, a închis tabela (’90). La oaspeţi, El Kaddouri a plecat la vestiare mai devreme decît colegii săi după ce a fost avertizat a doua oară (’89). Singurul român care a evoluat în derby-ul Ucrainei a fost Raţ, integralist şi avertizat cu un “galben” în ultimul minut de joc, în timp ce Ghioane nu a fost inclus în lotul lui Dinamo.

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV


(VOLYN – Tavria 2-2 // Paraschiv a fost singurul român de la Volyn care a început partida ca titular, Buta intrînd pe teren în minutul 68, iar Neaga înlocuindu-l chiar pe Sorin, în minutul 88, la scorul de 2-2)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ


ARSENAL KIEV – M.Doneţk 3-1 // Şoavă a revenit în primul 11 după o perioadă de absenţă, fiind intregralist în meciul cu Metalurg. Mazilu a intrat pe teren la pauză şi a pasat decisiv la golul de 2-1, marcat de Şaţkikh, în minutul 75)

- Ciprian TĂNASĂ (Arsenal K. - METALURG DONEȚK3-1 // Tănasă a jucat din minutul 32, cînd l-a înlocuit pe Pryima)

Ukraina Premier League (etapa 12)
: 1.Şahtior (31 pcte), 2.Dinamo (26)… 7.Metalurg (18), 8.Arsenal (17)… 10.Volyn (15)


FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS – Laval 2-0 // Keşeru a adus victoria celor de la Angers prin două goluri marcate în minutele 38 şi 84, după ce în startul partidei ratase o lovitură de la 11 metri. Acestea sunt primele reuşite pentru atacantul român în această stagiune a Ligue 2)

BULGARIA (A PFG)

- Florin BRATU (LITEX LOVECI – Cherno 3-1 // Bratu este la a doua reuşită pentru Litex, după ce a închis tabela în meciul cu Cherno More, în minutul 90, dintr-o lovitură de la 11 metri. Florin i-a dedicat golul fostului ofiţer de securitate de la Dinamo, Bogdan Raţiu)


RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (Amkar - DINAMO MOSCOVA 0-1 // Lui Ropotan îi prieşte sub comanda antrenorului Bozovici, care l-a titularizat şi pentru meciul cu Amkar. Românul a primit un cartonaş galben încă din minutul 4 al partidei, fiind şi singurul avertizat de la oaspeţi. Golul victoriei a venit de la Kuranyi, în ultimul minut de joc)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA - Krylya 2-3 // Alaniei i-a fost greu să revină de la 0-3 pentru oaspeţi, în minutul 75, dar doar ghinionul i-a oprit să termine la egalitate cu Krylya. Pentru gazde, Florescu a fost integralist)

- Sorin GHIONEA (Cska Moscova - ROSTOV 2-0 // Rostov a trebuit să se declare învinsă pe terenul lui CSKA, fără să-l aibe în lot pe românul Sorin Ghionea)

Clasament Rusia Premier League (etapa 23):
1.Zenit (53 pcte)… 7.Rostov (33)…9.Dinamo (29)…13.Alania (23)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Aek - XANTHI 1-0 // Buga a început din nou partida ca rezervă şi a jucat din minutul 69, cînd l-a înlocuit pe Vasilakakis. După 5 etape, Xanthi este pe locul 12, cu 5 puncte)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA


AO Kerkyra - IRAKLIS 0-0 // Iacob a fost integralist, în timp ce Bogdan Mara a ieşit de pe teren în minutul 58, lăsîndu-I locul lui Papasterianos


RUSIA (1 Division)

- Dan PETRESCU
- Gheorghe BUCUR


KUBAN – Dinamo Bryansk 1-0 // Bucur a fost introdus pe teren în minutul 64, imediat după deschiderea scorului, reuşită de Davydov, din penalti. Kuban este lider în liga a doua din Rusia, cu 12 puncte avans faţă de locul al doilea


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU


(Frankfurt – COTTBUS 3-2 // Sergiu Radu a notat primul meci ca titular în acest sezon şi în acelaşi timp ca integralist. Radu a pasat decisiv pentru deschiderea scorului, reuşită de Kronaveter (’17). Peste un sfert de oră, a primit un cartonaş galben pentru un fault dur. Jula a jucat şi el toate minutele, a avut 4 şuturi periculoase la poarta lui Klandt, dar care nu s-au materializat)

- Florin LOVIN (TSV MUNCHEN - Union 1-0 // Intrat în minutul 56, în locul lui Leitner, Lovin a avut două ocazii la poarta adversă, în minutele 59 şi 84, dar şuturile sale au fost respinse de Glinker)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG - Oberhausen 3-0 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente, în ultima lună a acestui an)


ELVEŢIA (Super League)

- George OGĂRARU (Basel – SION 1-1 // Ogăraru a reuşit contraperfomanţa de a-şi lăsa echipa în 10 oameni în doar 5 minute. George a primit două cartonaşe galbene în minutele 28 şi 33, fiind eliminat şi obligînd-o pe Sion să se descurce cu un om în minus)

- Cristi IANU (LUCERNA – Young Boys 2-0 // Lucerna a ajuns la al şaselea meci fără înfrîngere. Ianu nu a putut să fie inclus pe foaia de joc din cauza accidentării suferite în partida cu Basel, dar echipa sa se menţine pe prima poziţie cu 23 de puncte în 10 meciuri)


AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAŞ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)


KHAZAR - Baku 1-1 // Rednic a început partida cu cei 4 români în primul 11, dar l-a înlocuit pe Doman, în minutul 70, cu Gurbanov. Arbănaş şi Iordache au fost avertizaţi de către arbitrul întîlnirii, în minutele 75, respectiv 30. În faţa a 12.000 de suporteri, gazdele au deschis scorul prin fostul jucător al Timişoarei, Winston Parks (’23), dar Baku a obţinut egalarea prin golul lui Javadov (’85), iar Khazar a pierdut primul loc

- Marian ALIUŢĂ
- Leonard NAIDIN


NEFTCI - Azal 1-0 // Nici unul dintre români nu a fost inclus în lotul lui Neftci pentru meciul cu Azal, cîştigat la limită, cu 1-0. După 8 etape, echipa lui Aliuţă şi Naidin este lider în Azerbadjan, cu 19 puncte

- Răzvan TÂRLEA (Simurq – QABALA 0-2 // Tîrlea a fost titular pentru Qabala, dar a părăsit terenul în minutul 49, la scorul de 0-1, înlocuit de Guliyev)


BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE – Anderlecht 5-1 // Standard s-a dezlănţuit în meciul cu rivala, Anderlecht, înscriind nu mai puţin de 5 goluri în poarta nefericitului Proto. Grozav nu a fost selecţionat pentru această partidă)


UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC
(Haladas - GYOR 3-3 // Atacantul de 24 de ani nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Haladas)


ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Modena 2-0 // Codrea nu a prins lotul Sienei pentru meciul cu Modena)



- Cristian SĂPUNARU (Vitoria - PORTO : partida se va desfăşura luni, 4 octombrie 2010)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Brest 0-1 // Monaco este departe de a se putea bate la titlu în Ligue 1 şi nici o participare în cupele europene nu se vede prea curînd. Jocul monegaştilor nu a fost destul de legat pentru a scoate puncte de la Brest, chiar dacă Monaco s-a aflat în faţa propriilor suporteri. Niculae a fost integralist şi a fost avertizat în minutul 80)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Eintracht 1-2 // Intrat în minutul 70, în locul lui Gentner, Marica i-a pasat decisiv lui Pogrebnyak, pentru singurul gol al gazdelor în partida cu Eintracht. După 7 etape, Stuttgart rămîne pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 3 puncte, colegă retrogradabilă cu Koln şi Shalke)

- Max NICU (FREIBURG - Koln 3-2 // Decarul lui Freiburg a fost lăsat pe bancă pe toată durata partidei cu Koln)

- Alexandru IONIŢĂ (Freiburg - KOLN 3-2 // Ioniţă a bifat din nou doar cîteva minute pentru Koln, în meciul cu Freiburg. Atacantul a intrat pe teren în minutul 82, înlocuindu-l pe Christian Clemens)

- Ciprian DEAC (Nurnberg - SHALKE 04 2-1 // Cine s-ar fi aşteptat ca Shalke să fie după 7 etape pe un loc retrogradabil, cu doar 4 puncte adunate? Echipa lui Magath a îngenuncheat şi în faţa lui Nurnberg, fără ca Deac să fie inclus măcar pe lista rezervelor)

- Vlad MUNTEANU (M’Gladbach - WOLFSBURG 1-1 // Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Wofsburg)

Clasament Bundesliga (etapa 7): 1.Mainz (21 pcte)…5.Freiburg (12)… 8.Wolfsburg (10)… 16.Koln (5), 17.Shalke (4), 18.Stuttgart (3)

ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (INTER - Juventus 0-0 // Chiar dacă românul a fost inclus în cea mai slabă echipă a etapei trecute, Rafa Benitez l-a titularizat şi în derby-ul cu Juventus. Singurul avertisment de la gazde, în acest meci, a fost primit de Cristi, în minutul 35. Ziarele din peninsulă notează că evoluţia românului a lăsat de dorit cînd acesta a jucat pe partea stîngă, fiind depăşit des de Krasici. Trecut în centru după ieșirea lui Cordoba, Chivu a jucat fara greșeală pînă la final!)

- Ştefan RADU (LAZIO – Brescia 1-0 // Lazio este lider în Italia cu 13 puncte după ce a trecut de Brescia cu 1-0. Ştefan Radu a fost integralist pentru gazde. Nu numai că a fost integralist, dar presa din Peninsulă spune despre el că joacă din ce în ce mai bine, că stăpînește aproape la perfecție flancul stîng al apărării laziale).

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE

Fiorentina - PALERMO 1-2 // Nerefăcut complet, Goian nu a putut fi folosit în partida cu Fiorentina, iar Melinte este indisponibil pînă la începutul anului viitor

- Bogdan LOBONŢ (Napoli - ROMA 2-0 // Lobonţ a fost titular şi a primit două goluri din partea echipei care a scos un punct Stelei, în Europa League, Napoli. Lobonţ a fost învins mai întîi de Hamsik şi pe urmă chiar de propriul jucător, Juan, printr-un autogol)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Palermo 1-2 // Echipa românului continuă să nu se regăsească şi pierde din nou, de data aceasta în faţa celor de la Palermo. Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de subsanţe interzise)

ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Bolton 1-1 // Fundaşul român a fost integralist pentru WBA şi a primit un cartonaş galben în minutul 85. După 7 etape parcurse în Premier League, echipa lui Tamaş este pe locul al şaselea, cu 11 puncte)

SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (Getafe - HERCULES 3-0 // Indisponibil, Pulhac nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Hercules)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Ajax - UTRECHT 1-2 // Utrecht a cîştigat în faţa liderului care nu mai cunoscuse de 4 meciuri gustul înfrîngerii. Van Wolfswinkel a fost din nou eroul lui Utrecht, marcînd ambele goluri din penalti, în minutele 6 şi 14. Neşu a fost integralist pentru oaspeţi)

TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ
(MANISASPOR - Kayserispor 0-2 // Dică nu a fost inclus în lotul lui Manisaspor pentru partida de acasă cu Kayserispor)

- Florin CERNAT
(KARABUKSPOR – Galatasaray 2-1 // Cernat a fost omul meciului cu Galata, marcînd al treilea gol al său în acest sezon şi dînd pasa decisivă la reuşita lui Ozmert. Gălăţeanul a înscris în minutul 2, din penalti şi i-a pus mingea pe tavă colegului său, Ozmert, petnru 2-0, 9 minute mai tîrziu. Mijlocaşul a fost înlocuit cu Bal, cu 4 minute înainte de fluierul final)

- Giani KIRIŢĂ (Buyuksehir - BURSASPOR 0-0 // Kiriţă a fost doar rezervă)

UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ

ŞAHTIOR – DINAMO KIEV 2-0 // Mircea Lucescu a cîştigat din nou duelul cu rivala Dinamo Kiev, detaşîndu-se în clasament la 5 puncte de aceasta. Gazdele au marcat primul gol prin Luiz Adriano (’64) şi Alex Teixeira, intrat la pauză în locul lui Costa, a închis tabela (’90). La oaspeţi, El Kaddouri a plecat la vestiare mai devreme decît colegii săi după ce a fost avertizat a doua oară (’89). Singurul român care a evoluat în derby-ul Ucrainei a fost Raţ, integralist şi avertizat cu un “galben” în ultimul minut de joc, în timp ce Ghioane nu a fost inclus în lotul lui Dinamo.

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV

(VOLYN – Tavria 2-2 // Paraschiv a fost singurul român de la Volyn care a început partida ca titular, Buta intrînd pe teren în minutul 68, iar Neaga înlocuindu-l chiar pe Sorin, în minutul 88, la scorul de 2-2)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

ARSENAL KIEV – M.Doneţk 3-1 // Şoavă a revenit în primul 11 după o perioadă de absenţă, fiind intregralist în meciul cu Metalurg. Mazilu a intrat pe teren la pauză şi a pasat decisiv la golul de 2-1, marcat de Şaţkikh, în minutul 75)

- Ciprian TĂNASĂ (Arsenal K. - METALURG DONEȚK3-1 // Tănasă a jucat din minutul 32, cînd l-a înlocuit pe Pryima)

Ukraina Premier League (etapa 12)
: 1.Şahtior (31 pcte), 2.Dinamo (26)… 7.Metalurg (18), 8.Arsenal (17)… 10.Volyn (15)

FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS – Laval 2-0 // Keşeru a adus victoria celor de la Angers prin două goluri marcate în minutele 38 şi 84, după ce în startul partidei ratase o lovitură de la 11 metri. Acestea sunt primele reuşite pentru atacantul român în această stagiune a Ligue 2)

BULGARIA (A PFG)

- Florin BRATU (LITEX LOVECI – Cherno 3-1 // Bratu este la a doua reuşită pentru Litex, după ce a închis tabela în meciul cu Cherno More, în minutul 90, dintr-o lovitură de la 11 metri. Florin i-a dedicat golul fostului ofiţer de securitate de la Dinamo, Bogdan Raţiu)

RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (Amkar - DINAMO MOSCOVA 0-1 // Lui Ropotan îi prieşte sub comanda antrenorului Bozovici, care l-a titularizat şi pentru meciul cu Amkar. Românul a primit un cartonaş galben încă din minutul 4 al partidei, fiind şi singurul avertizat de la oaspeţi. Golul victoriei a venit de la Kuranyi, în ultimul minut de joc)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA - Krylya 2-3 // Alaniei i-a fost greu să revină de la 0-3 pentru oaspeţi, în minutul 75, dar doar ghinionul i-a oprit să termine la egalitate cu Krylya. Pentru gazde, Florescu a fost integralist)

- Sorin GHIONEA (Cska Moscova - ROSTOV 2-0 // Rostov a trebuit să se declare învinsă pe terenul lui CSKA, fără să-l aibe în lot pe românul Sorin Ghionea)

Clasament Rusia Premier League (etapa 23):
1.Zenit (53 pcte)… 7.Rostov (33)…9.Dinamo (29)…13.Alania (23)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Aek - XANTHI 1-0 // Buga a început din nou partida ca rezervă şi a jucat din minutul 69, cînd l-a înlocuit pe Vasilakakis. După 5 etape, Xanthi este pe locul 12, cu 5 puncte)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

AO Kerkyra - IRAKLIS 0-0 // Iacob a fost integralist, în timp ce Bogdan Mara a ieşit de pe teren în minutul 58, lăsîndu-I locul lui Papasterianos

RUSIA (1 Division)

- Dan PETRESCU
- Gheorghe BUCUR

KUBAN – Dinamo Bryansk 1-0 // Bucur a fost introdus pe teren în minutul 64, imediat după deschiderea scorului, reuşită de Davydov, din penalti. Kuban este lider în liga a doua din Rusia, cu 12 puncte avans faţă de locul al doilea

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Frankfurt – COTTBUS 3-2 // Sergiu Radu a notat primul meci ca titular în acest sezon şi în acelaşi timp ca integralist. Radu a pasat decisiv pentru deschiderea scorului, reuşită de Kronaveter (’17). Peste un sfert de oră, a primit un cartonaş galben pentru un fault dur. Jula a jucat şi el toate minutele, a avut 4 şuturi periculoase la poarta lui Klandt, dar care nu s-au materializat)

- Florin LOVIN (TSV MUNCHEN - Union 1-0 // Intrat în minutul 56, în locul lui Leitner, Lovin a avut două ocazii la poarta adversă, în minutele 59 şi 84, dar şuturile sale au fost respinse de Glinker)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG - Oberhausen 3-0 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente, în ultima lună a acestui an)

ELVEŢIA (Super League)

- George OGĂRARU (Basel – SION 1-1 // Ogăraru a reuşit contraperfomanţa de a-şi lăsa echipa în 10 oameni în doar 5 minute. George a primit două cartonaşe galbene în minutele 28 şi 33, fiind eliminat şi obligînd-o pe Sion să se descurce cu un om în minus)

- Cristi IANU (LUCERNA – Young Boys 2-0 // Lucerna a ajuns la al şaselea meci fără înfrîngere. Ianu nu a putut să fie inclus pe foaia de joc din cauza accidentării suferite în partida cu Basel, dar echipa sa se menţine pe prima poziţie cu 23 de puncte în 10 meciuri)

AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAŞ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)

KHAZAR - Baku 1-1 // Rednic a început partida cu cei 4 români în primul 11, dar l-a înlocuit pe Doman, în minutul 70, cu Gurbanov. Arbănaş şi Iordache au fost avertizaţi de către arbitrul întîlnirii, în minutele 75, respectiv 30. În faţa a 12.000 de suporteri, gazdele au deschis scorul prin fostul jucător al Timişoarei, Winston Parks (’23), dar Baku a obţinut egalarea prin golul lui Javadov (’85), iar Khazar a pierdut primul loc

- Marian ALIUŢĂ
- Leonard NAIDIN

NEFTCI - Azal 1-0 // Nici unul dintre români nu a fost inclus în lotul lui Neftci pentru meciul cu Azal, cîştigat la limită, cu 1-0. După 8 etape, echipa lui Aliuţă şi Naidin este lider în Azerbadjan, cu 19 puncte

- Răzvan TÂRLEA (Simurq – QABALA 0-2 // Tîrlea a fost titular pentru Qabala, dar a părăsit terenul în minutul 49, la scorul de 0-1, înlocuit de Guliyev)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE – Anderlecht 5-1 // Standard s-a dezlănţuit în meciul cu rivala, Anderlecht, înscriind nu mai puţin de 5 goluri în poarta nefericitului Proto. Grozav nu a fost selecţionat pentru această partidă)

UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (Haladas - GYOR 3-3 // Atacantul de 24 de ani nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Haladas)

ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Modena 2-0 // Codrea nu a prins lotul Sienei pentru meciul cu Modena)

- Cristian SĂPUNARU (Vitoria - PORTO : partida se va desfăşura luni, 4 octombrie 2010)

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (3)
neaga1900
neaga1900  •  04 Octombrie 2010, 15:24

Pulhac o sa fie trimis pe usa usi din dos dela Hercules! Nu stiu cum de l-au luat!

zidannr1
zidannr1  •  04 Octombrie 2010, 13:32

Invata poker si primesti bani gratis. Treci testul si ai 50$ cu care poti juca pentru inceput. Detalii pe ://ro.poker-strat-egy.com/uFHUOQ

cruzalin
cruzalin  •  04 Octombrie 2010, 13:17

sa ajunga radu lider si marica pe ultimul loc...s-a intors lumea cu fundul in sus rau de tot. mainz lider.....bv keserule!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează