INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI

"Ştefan Radu, experienţă şi eleganţă"

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, a convins din nou, joi, în meciul pe care echipa sa l-a cîştigat în faţa lui Palermo, scor 2-0, în "optimile" Cupei Italiei.

Site-ul Tuttomercato.web l-a notat cu 7 şi a notat că românul a degajat în joc "experienţă şi eleganţă. Sigur ca de fiecare dată la închidere, a confirmat lucrurile bune arătate în prima parte a sezonului. A ieşit cu uşurinţă cu mingea la picior din apărare, arătînd că are personalitate. Un jucător indispensabil". Un alt site, sportvai.it, l-a remarcat pe Ştefan Radu pentru "urcările sale în atac" şi i-a dat nota 7.

Urmare a evoluţiilor bune din ultima jumătate de an, ex-dinamovistul a revenit  în atenţia selecţionerului Răzvan Lucescu, care intenţionează să-l reintroducă în circuitul echipei "naţionale".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
 •  15 Ianuarie 2010, 21:47

asta e jucator cu mentalitate de fotbalist, nu a fost genul care sa se plafoneze ca nu a jucat o perioada, felicitari radule, cainii sunt cu tine

anormal
anormal  •  15 Ianuarie 2010, 12:57

ar cam fi cazul sa revina la nationala . e tanar , va ajunge la un club mult mai mare daca se tine de treaba :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close