INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NICI UN MILAN

"Ştefan Radu nu pleacă de la Lazio. Îi prelungim contractul"

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, e decis să-l păstreze pe Ştefan Radu la Roma.

 

Chiar dacă românul e pe lista de achiziţii a Milanului pentru la vară, iar de el s-a interesat şi Bayern, Lotito a pus piciorul în prag: "Radu nu pleacă nicăieri. Îi prelungim contractul". Noul angajament e prevăzut pînă în 2015, evident în condiţii financiare mult mai bune.

Trendul a fost confirmat şi de impresarul ex-dinamovistului, Ioan Becali, care a spus că "Radu o simpatizează pe Milan încă din copilărie, dar nu e pe lista jucătorilor care vor pleca în vară de la Lazio".

"Tricolorul" a fost împrumutat de Lazio în ianuarie 2008, de la Dinamo, pentru suma de 1,2 milioan ede euro, iar în vara acelui an a fost cumpărat definitiv, cu 4,2 milioane, şi a primit un contract pînă în 2012.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
 •  20 Februarie 2010, 18:22

Daca e baiat destept si e lasat pleaca la Milan si joaca acolo cel putin pana la 34 de ani.Conducerea lui AC Milan este probabil cea mai fidela jucatorilor proprii.Uitati-va de cat timp joaca sau au jucat la ea:Maldini, Inzaghi, Seedorf, Gatuso, Nesta, Kaldaze, Dida. Jumatate de echipa care joaca "de cand lumea" la AC Milan.

 •  20 Februarie 2010, 16:09

Kaladze are o varsta ,la fel si Nesta care se accidenteaza din ce in ce mai des,Favalli are 100 de ani,daca si Favallie e concurent viabil atunci mai bine ne lasam de fotbal.Oniewu nu e mare scula ,iar tinerii sunt mai mereu speranta.Si pana la urma concurenta e benefica,asa evoluezi nu ascunzandu-te la echipe mediocre,mintindu-te ca macar joci.

 •  20 Februarie 2010, 14:22

La Milan nu are sanse nici ca rezerva in cupa Italiei: -Kaladze -Onyewu -Nesta -Thiago -Favalli -Bonera Toti pot evolua in centru ! Nesta inca 5 ani va fi cel mai bun fundas din lume. Si Milan are si fundasi tineri: -Darmian -Digao -Diniz -Bruscagin -Astori -Leganti -Noveta Iar ca fundas stanga Radu nu are nicio sansa. E prea lent. Acolo trebuie unul care sa are terenul. ( minim 11 km/meci )

Vezi toate comentariile (10)
Comentează