INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - LAZIO , SÂMBĂTĂ, 19:00, DIGI, GSP.RO

Ștefan Radu se pregătește pentru "Il Derby della Capitale" » Mutu și Contra vor fi în tribune

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 11:15

Ștefan Radu a prefațat optimist Il Derby della Capitale, care va fi urmărit pe "Olimpico" de Contra și Mutu, veniți special la Roma să-l convingă pe fundașul lazial să revină la "națională". Meciul va fi sâmbătă, de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Din 11 noiembrie 2012 așteaptă să sărbătorească jucând un triumf în derbyulCetății Eterne! Ștefan Radu a intrat în acel 3-2 cu Roma doar 31 de minute, înlocuindu-l pe actualul căpitan Lulici, iar la ultima victorie (3-1) din primăvară n-a fost în lotul lui Lazio.

Fundașul român are mâine un motiv în plus să câștige, pentru că pe "Olimpico" vor fi selecționerul Contra și managerul sportiv Mutu, veniți special să-l readucă sub "tricolor".

Visează la scudetto!

"Nu va exista favorită sâmbătă, se va impune cine va avea mai multă voință și inimă. Milinkovici- Savici mi-a promis un gol, sper să se țină de cuvânt. Va fi un derby pentru Ligă, dar visez să putem vorbi despre titlu în acest duel din retur.

Meciul începe pentru suporteri din vară, de când se trage calendarul", a declarat Radu. Anunțat iar titular, Ștefan n-a mai reușit să lege 12 prezențe în Serie A de mai bine de trei ani și jumătate! 

19.890 de minute a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în 230 de meciuri în Serie A. Cele mai multe din actualul lot al lui Simone Inzaghi

5 ani au trecut de când Radu n-a mai câștigat jucând un derby capitolin. În 12 dueluri cu AS Roma, are două victorii, 3 remize și 7 eșecuri

"Nu mă așteptam ca Inzaghi să fie atât de bine pregătit ca antrenor, dar se vedea deja că are calități încă de când mai juca și eram colegi"
Ștefan Radu, fundaș Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2017, 14:55

Si cand te gandesti ca Stefan Radu-capitanul lui Lazio-nu are loc la nationala de unul Tosca, sau de altul, rezerva la Napoli!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează