INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Sub presiune! » Dan Petrescu luat în vizor de preşedinte după 1-1 cu Krasnodar

Mulțumit de noua achiziție Denisov, Dan Petrescu are multe să le reproșeze celorlalți elevi
Mulțumit de noua achiziție Denisov, Dan Petrescu are multe să le reproșeze celorlalți elevi

Articol de - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 22:42

Nemulţumit de remiza lui Dinamo, Boris Rotenberg i-a dat ordin antrenorului să pună la punct defensiva: ”Trebuia să cîştigăm, dar am ratat şi am greşit mult în apărare!”

Dan Petrescu e pe locul 6 în Rusia după 5 etape, la doar 3 puncte de lider, dar preşedintele lui Dinamo Moscova nu e mulţumit de jocul echipei. Remiza (1-1) de la Krasnodar l-a deranjat pe Boris Rotenberg, care i-a pus în vedere antrenorului român să schimbe urgent ceva în apărare.

"Trebuia să cîştigăm! Am văzut multe greşeli în defensivă, din cauza cărora puteam pierde. Krasnodar ne-a iertat, însă şi noi am ratat apoi destul. Am dat cu piciorul victoriei şi de aceea starea de spirit a echipei nu e prea bună", a criticat noul şef al "Bursucului".

Rotenberg aşteaptă măsuri din partea tehnicianului: "Sper ca Douglas să intre rapid în formă şi nu exclud venirea unor noi fundaşi. Cred că Petrescu ştie ce-i de făcut. Rezultatul nu mă satisface".

"Am motive serioase de nemulţumire faţă de echipă. Am ţintit victoria, însă după cum am jucat sîntem fericiţi cu egalul" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

8 goluri a încasat Dinamo în 5 etape, doar alte trei defensive fiind mai slabe, Anji, Krasnodar şi Tomsk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 August 2013, 09:14

Antrenorul Dan Petrescu e depasit ...jucatorii n au nicio idee tactica ...trebuie sa stie ce sarcini de joc sa le dea .Nu jucatorii nu s buni ...ci antrenorul .

zidane92
zidane92  •  20 August 2013, 08:01
Postat de plischi pe 20 August 2013, 05:24

tot asta era presedinte acolo cand echipa lui nu mai avea pe nimeni dupa ea in clasament?

in articol scrie clar ca boris rotenberg e noul sef al lui petrescu tu ce crezi ca era si acum un an sau nu daca e nou? si in al doilea rand in momentul in care ti se aduc 3 jucatori ca kokorin,zhirkov si denisov daca nu esti pe podium la sfarsitul turului obiectivul impus lui petrescu au tot dreptul sa te demita

plischi
plischi  •  20 August 2013, 05:24

tot asta era presedinte acolo cand echipa lui nu mai avea pe nimeni dupa ea in clasament?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează