INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚĂRILE ARABE

Succese pentru românii din Țările Arabe » Lazăr a debutat pentru Al Sailya + Gâlca și Olăroiu, victorii importante

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 19:52

Valentin Lazăr a debutat pentru Al Sailiya în meciul câștigat pe teren propriu cu Umm Salal, scor 1-0, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului din Qatar.

Atât el cât și colegul său Dragoș Grigore au fost integraliști. Lazăr, jucător adus în această iarnă împrumut de la Dinamo, a văzut un cartonaș galben în minutul 57. Unicul gol al partidei a fost marcat de Abduholikov, în minutul 30 din penalty.

VICTORII PENTRU GÂLCĂ ȘI OLĂROIU

În Arabia Saudită, echipa antrenată de Constantin Gâlcă, Al Taawon, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Campionilor Arabiei Saudite după ce a învins în deplasare pe Al Najoom, din liga a 2-a, scor 1-0.

Ricardo Machado, fostul jucător de la FC Brașov și Dinamo, a marcat unicul gol al meciului în prelungirile partidei, după un corner executat foarte bine de Lucian Sânmărtean.

Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a jucat și ea astăzi. Al-Ahli Dubai s-a impus cu 2-1 într-un meci din etapa a 15-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite împotriva lui Al Nasr, echipa antrenată de Dan Petrescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
1309460212444653
Daniel Gîgă  •  20 Ianuarie 2017, 21:59

Lucian Sanmartean a intrat la Al Taawon in minutul 76 iar in Emirate a fost un duel romanesc intre romani. ati scris de Cosmin Olaroiu dar ati uitat sa specificati ca aceasta a castigat in fata echipei antrenata de Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează