INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Șumudică a profitat de atacurile lui Gigi și a început să-l dopeze psihic: "Să demonstreze că ce s-a întâmplat la Steaua a fost o nedreptate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 16:59

Marius Șumudică a explicat cum a reușit să-l ia atât de ușor pe William de Amorim la Kayserispor. Tehnicianul a profitat de criticile lui Gigi Becali la adresa mijlocașului. 

De Amorim a fost cedat sub formă de împrumut la Kayserispor, iar clubul turc va plăti 600.000 de euro dacă îl va lua în vară.

"Din moment ce nu juca, iar patronul şi antrenorul echipei spuneau că nu se bazează pe serviciile lui, da, cu siguranţă a fost mai uşor.

Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho, nici cine ştie ce psiholog. Eu am însă încredere în el. Ştiu ce jucător e Willy şi mingea e la el în teren. I-am întins o mână. Acum trebuie să demonstreze că ce s-a întâmplat la Steaua a fost o nedreptate", a declarat Marius Şumudică conform TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
satyricon
satyricon  •  04 Ianuarie 2018, 19:32
Postat de ucluj2011 pe 04 Ianuarie 2018, 18:51

Să vedeți ce jucător face IAR Șumudică din Amorim. Șumudică este ANTRENOR nu făcătură ca Dică , care face parte din marea mulțime au "antrenorilor" care nu au fost și nu vor fi niciodată antrenori. Respect ȘUMUDICĂ.

Da, da "mare" antrenor, il resusciteaza pe Amorim asa cum l-a resuscitat pe Boldrin, alta mare valoare, care la turci a jucat vreo 4 meciuri ca titular in campionat si doua in cupa si a dat 1 (unul) singur gol!

satyricon
satyricon  •  04 Ianuarie 2018, 19:22

De Amorim nu a fost cine stie ce jucator nici cand era la Astra. Era acelasi jucator moale ce joaca "pe varfuri". Intotdeauna a avut putine realizari, dar nu era asa expus mediatic cum este la Steaua. Multi suporteri stelisti s-au intrebat de ce drk il ia ciobanul, mai ales ca l-a luat in locul unui fotbalist adevarat, Hamroun. Dar cum jiji este influentabil si tot ce spune musmudica si alti "specialisti" ia de bun, a mai luat o teapa!

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Ianuarie 2018, 18:51

Să vedeți ce jucător face IAR Șumudică din Amorim. Șumudică este ANTRENOR nu făcătură ca Dică , care face parte din marea mulțime au "antrenorilor" care nu au fost și nu vor fi niciodată antrenori. Respect ȘUMUDICĂ.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close