INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Şumudică şi-a exprimat marele regret: "Am comis o greşeală teribilă. Îmi pare rău"

Imagine cu Șumudică din Cappadocia, zonă de lângă Kayseri cunoscută la nivel mondial pentru formaţiunile stâncoase deosebite // FOTO: RAED KRISHAN
Imagine cu Șumudică din Cappadocia, zonă de lângă Kayseri cunoscută la nivel mondial pentru formaţiunile stâncoase deosebite // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 21:05

Marius Şumudică, tehnicianul lui Kayserispor, regretă că nu a ajuns mai devreme în Turcia şi spune că nu se mai teme deloc de terorism, aşa cum a făcut-o în urmă cu un an, când a refuzat oferta celor de la Gaziantepspor.

"Anul trecut am mai fost aproape să ajung în Turcia, la Gaziantepspor, dar, din păcate, mutarea a picat din cauza atentatului ce a avut loc în faţa stadionului lui Beşiktaş.

Am comis o greşeală teribilă gândindu-mă că as putea avea probleme cu terorismul în Turcia. Îmi pare rău", a declarat Şumudică, potrivit goal.com.

Marius Şumudică se află pe banca lui Kayserispor din vara acestui an. Kayseri traversează un sezon excepţional şi se află pe locul 4 în campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  02 Noiembrie 2017, 21:48

Adevarul e ca teroristii ar putea avea probleme cu Sumudica :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează