INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAŢIONALA

Suporterii sînt de partea lui Mutu în scandalul fotografiilor incendiare

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Imediat după ce Adrian Mutu (31 de ani) a negat că fotografiile apărute recent în presa românească, în care era surprins în compania unor femei, ar fi fost realizate în cantonamentul din America al "naţionalei",  în 2006, când ar fi petrecut mai multe seri la rînd pînă dimineaţă, site-ul gsp.ro i-a întrebat pe fani ce părere au.

Majoritatea cititorilor care au votat au indicat că îl cred pe Mutu cînd susţine că "cineva vrea cu tot dinadinsul să mă îndepărteze de echipa naţională prin mijloace murdare şi prin minciună".

Iată cum s-a votat:


SONDAJ gsp.ro / Are Mutu dreptate cînd spune că pozele nu sînt făcute în turneul din America?

Da 63% (740 voturi)

Nu 36% (418 voturi)

TOTAL: 1158 voturi

gsp.ro a lăsat ieri cititorii să judece, prin compararea imaginilor. Vezi aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  22 Ianuarie 2010, 17:23

Pai cum sa fie din America daca atunci Mutu avea parul mare ? Mutu poate sa faca ce vrea cu viata lui privata, multa lume il ataca ca nu joaca la echipa nationala bine, dar la Europene cine ne-a dus ? Cine are Golurile lui la echipa nationala din generatia asta? Mutu si Chivu sunt fotbalisti care nu ar trebui criticati niciodata la valoarea pe care o au!!

 •  22 Ianuarie 2010, 11:17

Suporterii nu cred ca sint atit de obsedati de amanunte picante din viata lui Mutu ,pe cit sinteti voi , jurnalistii, obsedati de subiecte de scandal . Ca urmare ,nu ne pasa ce face cu viata lui personala ci doar ca joaca prost cind vine la echipa nationala .Si ,uneori ,nici macar atit ...

 •  22 Ianuarie 2010, 10:01

Cred ca Razvan Lucescu sia frecat mainile cand a auzit de un nou scandal al lui Mutu ca sa steraga amaraciunea celor 7 goluri marcate de Mutu in 2010

Vezi toate comentariile (8)
Comentează