INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NATIONALA

Tabloidul Bild crede că Marica e victima "blestemului echipei naţionale"

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 11:27

"E ca un făcut", remarcă tabloidul german Bild. "Cum ajung să îmbrace tricoul echipei naţionale, cu jucătorii Stuttgartului se întîmplă ceva. Parcă sînt atinşi de un blestem şi apoi îşi pierd capul sau nu mai joacă la fel de bine".

Unul dintre multiplele exemple enumerate de jurnaliştii nemţi e Ciprian Marica: "În timpul penultimei sale convocări la lot, la începutul lunii februarie, Marica l-a criticat dur pe antrenorul Bruno Labbadia într-un interviu şi de atunci a fost suspendat de VfB".

Bild face referire la interviul din Gazetă, în care "tricolorul" s-a plîns că antrenorul nu-l foloseşte pe postul de "vîrf" împins, poziţie din care ar putea ajuta mai mult echipa. Labbadia l-a scos ulterior din lot, obligîndu-l să se antreneze de unul singur, după care l-a reprimit de teamă că ar putea avea probleme cu legislaţia muncii.

Printre jucătorii lui VfB atinşi de acest " blestem", ca şi Marica, se află nemţii Trasch, Tasci şi Cacau, olandezul Boulahrouz şi ivorianul Boka.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  01 Aprilie 2011, 11:33

nu sunt fan marica. nu mi-a placut niciodata felul in care joaca. faptul ca a ajuns unde a ajuns se datoreaza 20 la suta conjuncturii si restul lui mircea lucescu. intr-o singura privinta sunt de acord insa cu el: daca varf impins mai drege cate ceva, ca al doilea varf este o catastrofa. acolo se cere inteligenta, nu numai inspiratie de o clipa, iar marica o are exact la nivelul unui soarece care se intreaba daca branza din cursa nu este prea alba ca sa fie adevarata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează