INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TAMAŞ I-A CUCERIT

Tamaş stă în Anglia pînă la 32 de ani. A bătut palma cu WBA pînă în 2014, cu opţiune pe încă un an

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

În 11 luni petrecute la WBA, prima parte în liga secundă, iar din vară în Premiership, Gabi Tamaş i-a convins pe cei de la West Bromwich Albion că este un super-jucător, aşa că englezii s-au zbătut să-i prelungească înţelegerea pînă în 2014, cu un salariu mai bun.

Gabi Tamaş va cîştiga aproape 100.000 de lire sterline pe lună, în jur de 115.000 de euro, şi pe lîngă înţelegerea pînă în 2014 are şi opţiune pentru încă un an. Teoretic, Tamaş poate sta la WBA pînă la aproape 32 de ani.

Roberto di Matteo, antrenorul lui WBA este foarte mulţumit că jucătorul său e mult mai liniştit acum. "Sunt încîntat. Gabi merita această înţelegere îmbunătăţită financiar. Este un personaj important, atît pe teren, cît şi în afara lui. Joacă un rol important în realizarea obiectivelor noastre", a declarat di Matteo, fostul coleg al lui Dan Petrescu la Chelsea, pentru The Sun.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
buzdugan21
buzdugan21  •  03 Decembrie 2010, 18:19

MA BUCUR MULT PT BAIATUL ASTA. Merita sa-si faca o cariera frumoasa,are mult talent,in mare parte depinde de el.Sa faca si niste banuti,ca nu strica.SUCCES IN CONTINUARE SI FEREA DE ACCIDENTARI.

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  03 Decembrie 2010, 16:26

pai nu se mai antreneaza cu drogba dupa cum se lauda?

ciocaneanu
ciocaneanu  •  03 Decembrie 2010, 16:19

Concluzia e ca in Romania nu se poate face performanta! Lipsesc profesionistii in fotbal, lasind la o parte scalimbaielile lui Jiji & Co. sau amatorismul presei! Gabi Tamas, marele "betiv", va pupa pe portofel din Premiere League, clovnilor! Bravo Gabi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează