INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Tănase, dezamăgit de selecția lui Daum: "Nu cred că sunt în vederile lui, dar ar avea ce vedea!"

Foto: Facebook/Kardemir Karabukspor
Foto: Facebook/Kardemir Karabukspor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 17:34

Cristi Tănase a marcat o "dublă" în meciul câștigat de Karabukspor cu 2-0 în fața lui Adanaspor (detalii AICI), dar se declară dezamăgit că nu este luat în calcul de selecționerul Christoph Daum.

"Sunt fericit după această victorie și mai ales după golurile reușite. Noi avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare și suntem pe locul 7, e totul bine.

Joc aici meci de meci și o fac chiar bine. Eu mi-aș dori să joc la națională, dar cred că nu sunt în vederile selecționerului. Dacă ar veni să ne vadă, cred că ar avea ce să vadă. Eu nu vreau să mai comentez, sunt deciziile lui, dânsul răspunde pentru rezultate", a spus Tănase la TV Digi Sport.

Fostul stelist a ajuns la cel de-al treilea gol din actuala stagiune pentru Karabukspor. Ultima oară când "Dodel" reușea să marcheze de două ori în același meci se întâmpla în toamna lui 2015, pe vremea când evolua pentru chinezii de la Tianjin Teda. 

Vezi AICI lotul convocat de Christoph Daum pentru meciul cu Danemarca!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  12 Martie 2017, 19:53

Ce să vadă ? Un prost de talia lui Claudiu Răducanu ? Și fizionomia prostalăului Tase exprimă un *** în forma cea mai pură ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  12 Martie 2017, 19:16

Asta e agramat si pe teren , ce draq sa mai cauti la nationala!!! Ai fost cat ai avut pile , acuma lasa i pe Stancu , Popa etc .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează