INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE

Tătărușanu rămâne fără antrenorul care nu i-a plăcut de la început! Va fi dat afară după doar 8 etape!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 10:38

Nantes e pe locul 19, penultimul în Ligue 1, retrogradabil. Portughezul Miguel Cardoso nu mai are nicio șansă să reziste. Ar putea fi înlocuit cu Vahid Halilhodžici.

După un singur sezon, Claudio Ranieri a plecat de la Nantes. Echipa avea rezultate bune, nu și joc spectaculos, cum voia patronul Waldemar Kita. Și l-a adus pe lusitanul Miguel Cardoso, surprinzător, de la Rio Ave, primul lui club unde fusese antrenor principal. La Șahtior, în ultimii 3 ani cu Mircea Lucescu (2013-2016), pregătea formația U21.

Înaintea startului sezonului, presa franceză a scris că Tătărușanu ar vrea să se despartă de Nantes, nemulțumit de noul tehnician. În cele din urmă, portarul a rămas, iar cel care va părăsi gruparea "canarilor" va fi Cardoso. Dat afară!
În primele 7 etape, galben-verzii au patru înfrângeri și două egaluri, fiind pe locul 19, penultimul, retrogradabil. Potrivit L'Équipe, va fi concediat duminică, după meciul cu Lyon.

Proprietarul l-a contactat deja pe Vahid Halilhodžici. Franco-bosniacul, 66 de ani, e liber de contract, după ruptura de naționala Japoniei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează