INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Tensiuni în cantonamentul lui Lazio » Amenințări grave de la suporteri: "Plecaţi crestele sau vi le tăiem!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Ultraşii lui Lazio i-au ameninţat pe Balde Keita şi Mamadou Tounkara, colegii de culoare ai lui Ştefan Radu.

Tensiuni în cantonamentul lui Lazio de la Formello! După şedinţa de pregătire de joi, mai mulţi ultraşi s-au apropiat de atacanţii de culoare ai alb-albaştrilor, Balde Keita şi Mamadou Tounkara, ameninţându-i: "Keita - Tounkara. Plecaţi crestele sau vi le tăiem!".

Recunoscuţi pentru înclinațiile lor naziste şi sancţionaţi deseori din cauza manifestărilor rasiste, agresorii au precizat mai târziu, la un post de radio local, că au făcut-o "pentru binele lui Lazio".

Cei doi hispano-senegalezi nu sunt nici ei jucători model. Pe teren un atacant de temut, Keita i-a provocat pe fani la începutul sezonului, susţinând că "Lazio e doar o haltă în cariera mea".

De la Cupa Africii 2017 s-a întors cu o săptămână întârziere, iar duminică, la Pescara, a avut o altercaţie cu căpitanul Biglia pe banca de rezerve.

Mamadou Tounkara, la rându-i, e cel care, la finalul partidei cu Chievo, s-a încăierat în tribună cu un suporter ce-l contesta pe Biglia. Motiv pentru care - susţine Gazzetta dello Sport - a căzut în dizgraţia unei părţi a galeriei.

2,25puncte, în medie, a obţinut Lazio cu Balde Keita pe teren. Fără el, 1,45 puncte 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează