INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Torje, detalii de culise de la echipa lui Kadîrov » „Eram foarte bine păziți, aveam poliție cu noi și trupe speciale din Cecenia! Nici nu puteai să ieși din hotel, că nu te lăsau”

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 11:00 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 11:46

Gabriel Torje (34 de ani) a povestit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” câteva din experiențele pe care le-a avut în afara României și a recunoscut că a luat și decizii greșite în cariera sa.

- Gabi, ai jucat inclusiv în Grecia.
- Oferta a venit când am decis să stau acasă patru luni pentru că tata era bolnav și nu voiam să plec. Aveam ofertă concretă din Turcia și din Israel, dar nu mi-au plăcut orașele. N-am vrut să mă duc.

- Ai ales după orașe?
- N-am mai făcut greșeala ca atunci când am plecat în Rusia și-am semnat cu ochii închiși. Când am ajuns acolo nu m-am acomodat cu orașul... Stăteam în hotel 24 din 24, la antrenamente mergeam doar cu autocarul. Eram într-un cantonament continuu și nu aveai nicio libertate.

- Plus că mai erau și conflicte...
- N-am avut nicio problemă, eram foarte bine păziți, aveam poliție cu noi și trupe speciale din Cecenia. Își luau măsuri de prevenție. Deci în Grecia, când am ajuns a fost totul perfect un an de zile, m-am dus pe bani foarte puțini. Am acceptat prima ofertă pentru că am stat foarte mult timp.

- După o carieră importantă ai acceptat bani puțini?
- Nimeni nu se mai uită la CV, doar la ce ești în momentul de față. După trei luni mi-au dublat contractul.

- Revin un pic la Grozny, acolo cum ai ajuns?
- M-am dus după ce l-am sunat pe Grozav să-l întreb cum e. "E frumos, aproape de Moscova, e OK. Campionatul nu-i foarte greu". După trei ani în Turcia m-am dus să joc bine în Rusia și să mă ia echipele mari. M-am gândit că acolo campionatul nu era la fel de puternic. Doar că acolo o fost ceva... N-am povestit niciodată și nici nu o să povestesc ce s-a întâmplat la Grozny...

Decizia care l-a făcut KO pe Gabriel Torje: „Am pierdut toți banii! 600.000 de euro s-au dus”
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizia care l-a făcut KO pe Gabriel Torje: „Am pierdut toți banii! 600.000 de euro s-au dus”

- De ce? Ai plecat cu scandal sau ce?
- N-am plecat certat, am fost singurul jucător pe care l-au lăsat să plece împrumut pentru că ei nu acceptau. M-am dus la Karabukspor, m-am întors la ei, m-am pus la masă cu ei și m-au lăsat să plec liber de contract. Am semnat rezilierea și m-am dus la Sivasspor.

- Corecți la bani?
- Cecenii paroliști, plăteau în ziua respectivă! Nu aveai motive să nu-ți fie bine acolo, doar că era greu eu fiind singur. Când ești cu familia, cu copiii, timpul trece altfel. Dar să stai 24 din 24 într-o cameră de hotel și păzit nonstop... Nici nu puteai să ieși, că nu te lăsau!

Citește și:

Detalii din interiorul vestiarului de la FCSB: „Șapte jucători își au locul stabilit!” + „Charalambous a venit să-și facă publicitate”
PRIETENII LUI OVIDIU
Detalii din interiorul vestiarului de la FCSB: „Șapte jucători își au locul stabilit!” + „Charalambous a venit să-și facă publicitate”
Virgil Stănescu, mesaj direct pentru șeful federației: „Nu ne agreăm reciproc! Mai ales că e un sistem politizat”
PRIETENII LUI OVIDIU
Virgil Stănescu, mesaj direct pentru șeful federației: „Nu ne agreăm reciproc! Mai ales că e un sistem politizat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
penultimul
penultimul  •  19 Decembrie 2023, 02:45
Postat de mirstelistu pe 17 Decembrie 2023, 18:15

Mare folbalist si torhe asta

Cum e sacul și petecul. Domnule Craitoiu, ce caută acest articol la rubrica stranieri ?

mirstelistu
mirstelistu  •  17 Decembrie 2023, 18:15

Mare folbalist si torhe asta

Newman
Newman  •  16 Decembrie 2023, 15:12

Asa foame a avut in el incat sa mearga in Cecenia? Sau este caracterul de vina:fara mama si fara tata!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează