INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL BARCELONA

Torje este convins că va deveni cel mai bun jucător al lui Espanyol: "Să ţineţi asta în arhivă"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 14:51

Gabriel Torje a fost folosit doar pentru 38 de minute la Espanyol Barcelona în acest sezon din campionatul Spaniei, dar micuţul mijlocaş spune că va fi folosit mai des în viitorul apropiat.

"Aguirre m-a luat deoparte după un antrenament şi mi-a explicat să am răbdare şi să mai aştept pentru că este timp, campionatul este lung, va fi şi Cupa, deci multe meciuri în care voi putea juca şi voi putea demonstra de ce sînt în stare.

La Espanyol sînt ultimul venit, dar este timp să mă acomodez şi să demonstrez că sînt valoros", a spus Torje pentru Digisport.

Torje este sigur că va deveni cel mai bun jucător al lui Espanyol: "Va veni şi rîndul meu şi, cu siguranţă, voi profita. Asta să o ţineţi în arhivă pentru atunci cînd voi deveni numărul unu din echipă.

Îmi place mult campionatul spaniol. Sînt echipe bune şi-n Serie A, dar în Spania este un fotbal mult mai spectaculos, în care îţi poţi arăta calităţile".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Octombrie 2013, 15:44

Vad ca incercati sa fiti inteligenti pe aici dar nu recunoasteti un lucru ca asa sunteti voi aroganti si bateti campii : ..Cel mai bun jucator al Stelei ", transferat la Sevilla, nu s-a saturat de 6 luni de cand face ghetele la aia si cara materialele la magazie ? Voi lasati-l pe Torje, e la o echipa importanta, joaca, e in nationala,.... ziceti de prostul vostru ceva daca aveti ce ?!

ziggyman
ziggyman  •  29 Octombrie 2013, 18:04

torje ..tu ai murit speranta ...demult....!!!!

travk
travk  •  29 Octombrie 2013, 17:47

maine poimaine il cumpara barcelona si face pereche in atac cu Messi torjica zis si plangaciosu manelist fan Steaua :)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează