INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS

Toșca a oferit o prestație solidă în centru. Mutat apoi în stânga, s-a pierdut și a greșit la golul lui Reyes: ”Stoper bun, lateral rău”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

Al zecelea meci în La Liga a fost vineri seară cu două fețe pentru Alin Toșca. Oglinda evoluției lui Betis, care a pierdut controlul după ce a condus, plecând bătută de pe terenul lui Espanyol (1-2).

Timp de 71 de minute, fostul stelist a jucat solid. Tacklinguri eficiente, fără ezitări, s-a apărat bine în fața lui Piatti, ieșiri inspirate, pase precise. Nu l-a deranjat ploaia torențială. A făcut-o, în schimb, Victor Sánchez. La 1-0, gol dintr-un penalty inventat, antrenorul a scos fundașul stânga, Durmisi, mutându-l în bandă. Cu José Antonio Reyes adversar, venit proaspăt de pe bancă.

"Schimbările lui Victor l-au afectat. Jocul, intens și pe un teren greu, îi venea perfect. Stoper bun, experimentul ca lateral s-a terminat însă rău", l-a caracterizat Estadio Deportivo, care l-a notat cu 4 pe Toșca.

La 1-1, încearcă să blocheze centrarea lui Moreno, faza continuând cu șutul decisiv al lui Fuego. Apoi la 1-2, s-a întors cu spatele, după fenta lui Reyes, care a tras pe lângă el, direct la vinclu!

10 mingia pierdut Toșca, recuperând două în meciul cu Espanyol. N-a greșit decât o pasă din 15

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  02 Aprilie 2017, 12:23

E terminat ca jucător, a greșit în majoritatea meciurilor, central sau lateral.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează