INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GUANGZHOU R&F

Totul e Contra » A 8-a înfrîngere la Guangzhou! În minutul 88 avea 2-1

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 00:00

În ultimele două luni și jumătate, a pierdut 6 meciuri, alte patru încheindu-se la egalitate. Antrenorul riscă să fie demis de la R&F

Cosmin Contra suferă cumplit în China. De la începutul lui mai, nu are decît o singură victorie în 11 etape. Fiind învins de șase ori și ajungînd la 8 înfrîngeri în tot campionatul.

Ieri, acasă, la Guangzhou, R&F a întors scorul în ultimul sfert de oră, de la 0-1 la 2-1 în trei minute (74-77). Cu Bokila, ex-Petrolul, pasator și marcator! Dar bucuria antrenorului a durat prea puțin. În final, tot în 3 minute, a risipit ce adunase. Conca l-a egalat (88) și Wang l-a îngenuncheat (90Ă1). 2-3 cu Shanghai SIPG, echipa lui Eriksson.

Contra e în mare pericol. Lipsa de rezultate și locul din clasament (10, cu 20 de puncte, la 19 lungimi distanță de liderul Beijing Guoan) îl aduc pe marginea prăpastiei. Poate fi dat afară!

"Tănase are dribling bun"

Sîmbătă, Cristi Tănase a debutat la Tianjin Teda (locul 11), 1-1 pe teren propriu cu Shanghai Shenhua. A jucat 90 de minute, aripă stîngă, și a executat cornerul din care a egalat căpitanul său, argentinianul Barcos. "Mi-a plăcut Tănase. Un jucător valoros, cu un dribling bun", l-a lăudat antrenorul Arie Haan.

Dan: "Eu regenerez echipe"

Sosit vineri la Nanjing, un oraș de 8,2 milioane de locuitori, Dan Petrescu a văzut din tribună meciul de sîmbătă al lui Jiangsu Sainty (locul 6). Și nici el n-a avut noroc. A condus cu 1-0, apoi a egalat la doi în minutul 88, dar a pierdut cu 3-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează