INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Toulouse vrea să scape de Dragoş Grigore! » Stoperul român va ajunge pe lista de transferuri a clubului francez

Dragoş Grigore (în alb-violet) își petrece ultimele zile la Toulouse
Dragoş Grigore (în alb-violet) își petrece ultimele zile la Toulouse

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2015 00:00 / Actualizat joi, 02 aprilie 2015 00:37

"Românul e marea decepţie a campaniei de transferuri din 2014", scrie jurnalul francez, care dezvăluie că şi Mihai Roman s-ar putea despărţi în acest an de clubul alb-violet.

Transferat vara trecută de la Dinamo, pentru 700.000 de euro, Dragoş Grigore s-a impus imediat la Toulouse, impresionîndu-l pe antrenorul Alain Casanova. Stoperul în vîrstă de 28 de ani a devenit din start titular şi a jucat foarte bine la începutul sezonului.

Apoi, o dată cu căderea liberă a echipei, s-a prăbuşit şi el, mai ales de cînd a fost folosit ca "închizător". Totul culminînd cu dezastrul din 6 martie 2015, la TFC - Marseille 1-6. În unicul său meci cu banderola alb-violetă pe braţ.

"N-a existat în lupta de la mijlocul terenului"
"Pierdut la centrul terenului, n-a ştiut sau n-a putut să exercite nici cea mai mică urmă de presing. Şi n-a existat în lupta de la mijloc", l-a criticat atunci L'Equipe.

Tocmai cotidianul francez, cu un tiraj zilnic mediu de 250.000 de exemplare, a dezvăluit că Dragoş Grigore va ajunge, probabil, la sfîrşitul stagiunii pe lista de transferuri a lui Toulouse: "Românul e marea decepţie a campaniei 2014, alături de sîrbul Veskovac".

Mai ales că Alain Casanova, cel care l-a adus pe "Stadium Municipal", nu mai e pe banca lui TFC, fiind înlocuit cu Dominique Arribage. Şi, susţine L'Equipe, Mihai Roman va părăsi şi el gruparea din sudul Hexagonului.

Roman, 14 luni accidentat!
Transferat gratis de la Rapid în vara lui 2013, Mihai Roman a avut doi ani de coşmar la Toulouse. Imediat, pe 31 iulie, după doar o lună la alb-violeţi, acesta a suferit o ruptură a tendonului ahilian în ultimul meci de pregătire înaintea startului Ligue 1.

A avut nevoie de 8 luni de pauză, jucînd numai 5 partide în campionatul francez la primul său sezon. Apoi, pe 1 octombrie 2014, tot într-un amical, s-a accidentat iar grav: fractură de tibie şi peroneu. 6 luni indisponibil, 0 partide în Ligue 1 această stagiune. Contractul i se încheie în 2016.

1 a fost nota primită de Grigore în L'Equipe (minimum 1, maximum 10), după 1-6 cu Olympique Marseille

300 de mii de euro este salariul anual al lui Grigore la Toulouse, avînd un contract valabil pînă pe 30 iunie 2017

Cifrele lui Grigore:
- 25 de meciuri în Ligue 1
- 1 meci în Cupa Franţei
- 1 meci în Cupa Ligii
- 2.175 de minute în Ligue 1
- 9 cartonaşe galbene
- 0 goluri, 0 assisturi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează