INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Trenul de Frankfurt » Fostul antrenor de la Stuttgart l-ar putea scăpa pe Marica de coşmarul Schalke

Marica a ajuns una din ultimile opţiuni pentru ofensiva lui Schalke.
Marica a ajuns una din ultimile opţiuni pentru ofensiva lui Schalke.

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 22:19

Armin Veh, omul care l-a achiziţionat de la Şahtior, în 2007, face eforturi să-l ia pe atacantul de 26 de ani la Eintracht.

Coşmarul lui Ciprian Marica la Schalke s-ar putea încheia săptămîna viitoare. Potrivit cotidianului Frankfurter Rundschau, atacantul intrat în ultimul an de contract şi pus de "mineri" pe lista de transferuri e în vizorul lui Eintracht alături de colegul Pukki.

Promovata în Bundesliga vrea să-şi completeze compartimentul ofensiv, iar antrenorul Armin Veh l-ar prefera pe român fiindcă îl şi cunoaşte foarte bine, din perioada cînd au lucrat împreună la Stuttgart (2007-2008). Veh e chiar omul care l-a adus pe Marica de la Şahtior, în 2007, contra unei sume-record pentru şvabi la acea vreme: 8 milioane de euro.

Există însă şi o problemă, anume modalitatea de transfer: împrumut sau vînzare definitivă? Frankfurt tinde spre prima variantă, întrucît stă rău cu banii. Veh, se ştie, l-a dorit în această vară şi pe Goian. Însă nu i-a putut oferi nici măcar pe aproape de 900.000 de euro anual, cît cîştigă la Rangers, şi totul a picat.

Pe final cu Genoa
În aşteptarea unui final fericit al tratativelor dintre Eintracht şi Schalke, Marica s-a mulţumit cu o apariţie în repriza secundă a ultimului amical al "minerilor", vineri, contra Sampdoriei (1-1). Huub Stevens l-a introdus în minutul 64, în locul lui Pukki. În alte două teste importante ale verii, cu Udinese (0-0) şi Milan (0-1), "tricolorul" n-a fost utilizat deloc.

2 milioane de euro anual e salariul lui Marica la Schalke

"La începutul săptămînii viitoare vrem să-l prezentăm suporterilor pe noul nostru atacant" (Bruno Hubner, director sportiv Eintracht Frankfurt)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează