INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

ULTIMĂ ORĂ Marius Șumudică s-a despărțit de Kayserispor! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp » Revine în Liga 1!?

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 20:22

Marius Șumudică a reziliat de comun acord cu Kayserispor, după ce a pierdut ieri al 4-lea meci la rând, scor 1-2 cu Akhisar și a ajuns pe locul 9, chiar dacă la un moment dat era pe locul 4.

"Ca urmare a unui schimb de opinii cu domnul Marius Şumudică, am decis să o luăm pe drumuri diferite, despărţirea fiind de comun acord. Îi mulţumim profesorului nostru pentru ceea ce a făcut la Kayserispor", se arată în comunicatul celor de la Kayseri.

Decizia șefilor de la Kayserispor vine în urma rezultatelor modeste din a doua parte a campionatului, când echipa a mai obținut doar 14 puncte, chiar dacă s-au făcut eforturi financiare. Echipa traversează o criză evidentă, având 7 înfrângeri și un succes în ultimele 8 meciuri:

"În prima jumătate a sezonului am atins un nivel ridicat de succes, în conformitate cu dorinţele conducerii noastre. De asemenea, am obţinut 30 de puncte cu un fotbal foarte bun. Cu toate acestea, acelaşi succes n-a mai fost repetat în partea a doua a sezonului, în ciuda sprijinului material şi moral acordat de conducerii lui (n.r. lui Şumudică) şi jucătorilor.

În acest context, Şumudică şi-a exprimat disconfortul pentru această situaţie şi a vrut să plece acum câteva săptămâni, dar conducerea noastră a ţinut să continuăm, deoarece ne doream stabilitate. Cu toate acestea, am făcut o analiză cu domnul Şumudică, care a cerut câteva întăriri, dar a ezitat să ne garanteze atingerea obiectivelor în sezonul următor", se mai arată în comunicat.

Marius Șumudică s-ar putea întoarce în fotbalul românesc. Este una dintre principalele variante de la CFR Cluj, alături de Edward Iordănescu, dar este și unul dintre antrenorii preferați ai lui Gigi Becali. 

Citește și:  Se ține Șumudică de promisiune?! Declarația categorică făcută acum aproape 2 luni și ce s-a întâmplat ieri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
albalbastru72
albalbastru72  •  16 Mai 2018, 19:35

Sper sa nu-l vedem iarasi pe mahalagiul asta in Liga 1.

eugeniustin
eugeniustin  •  16 Mai 2018, 17:22
Postat de cristi_oase pe 16 Mai 2018, 08:51

Corect !

Da, am vazut, 10 infrangeri in 14 meciuri.

cristi_oase
cristi_oase  •  16 Mai 2018, 08:51
Postat de maxp pe 16 Mai 2018, 03:04

Clovn sau nu, e destul de priceput in meseria lui.

Corect !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează