INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

ULTIMA ORĂ Tătărușanu s-a accidentat în timpul meciului cu Chievo! Doi stranieri au marcat pentru echipele lor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 23:31

Ciprian Tătărușanu s-a accidentat destul de rău în timpul partidei cu Chievo din etapa a doua din Seria A.

Portarul român s-a ciocnit cu Meggiorini în minutul 31, iar titularul naționalei României a cerut îngrijiri medicale. Tătărușanu și-a revenit pe moment și a mai jucat până-n minutul 38, când a cerut să fie schimbat.

Presa italiană susține că goalkeeper-ul Fiorentinei a suferit un traumatism cranian.

În această situație, Florin Niță ar putea completa lotul lui Christoph Daum, însă Silviu Lung jr. va fi cel mai probabil titular în meciul cu Muntenegru, de pe 4 septembrie, partidă ce contează pentru preliminariile Campionatului Mondial.

STANCU ȘI KEȘERU AU MARCAT

Bogdan Stancu și Claudiu Keșeru au reușit câte un gol pentru echipele lor. "Motanul" a marcat din penalty pentru Genclerbirligi golul care a stabilit scorul final, 2-2, încă din minutul 65.

Claudiu Keșeru e și el în formă în Bulgaria. Vârful a înscris pentru Ludogoreț în egalul de pe terenul lui Lokomotiv Plovdiv. Formația bulgară însă are un început timid de sezon, acumulând 7 puncte în primele 4 etape.  Ambii sunt convocați pentru jocul cu Muntenegru.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 August 2016, 10:15
Postat de submarina pe 29 August 2016, 09:36

Lung si Nita sunt doi portari f buni. Lung are un avantaj fata de Nita, e un pic mai inalt, factor f important la acest nivel, in schimb Nita pare a fi mai rapid, are reflexe mai bune si parca la iesiri nu prea are probleme, dar si jocul il citeste destul de ok...

Daca vroiau "inalt", il bagau pe baiatu ala care e rezerva de 5 ani, pasarila ala Pantilimon, ultima data a jucat la un meci amical de Craciun in 2012. Bine, asta nu i-a oprit pe clonatii siteului sa il ceara titular la Euro. Oare Daum asta atat de slab antrenor sa fie sa nu il bage pe asta titular la meciul cu Muntenegru asa cum ii cereau "specialistii cititori gsp" ? E un inconstient ca prefera un portar care joaca meci de meci decat unul care joaca un meci la 2-3 ani, si ala amical sau prin cupe fara importanta. Nu se pricepe Daum asta, mai destepti sunt astia de pe site.......Urmeaza sa fie "stelist" facut acest Daum, asa am impresia.

submarina
submarina  •  29 August 2016, 09:36

Lung si Nita sunt doi portari f buni. Lung are un avantaj fata de Nita, e un pic mai inalt, factor f important la acest nivel, in schimb Nita pare a fi mai rapid, are reflexe mai bune si parca la iesiri nu prea are probleme, dar si jocul il citeste destul de ok...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  29 August 2016, 07:20
Postat de steaua1986forever pe 29 August 2016, 00:21

Si meciul cu iasi cu ce portar il joci? Nita la Nationala mare, Cojocaru la aia mica....

Poiana

Vezi toate comentariile (7)
Comentează