INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ultimatum lui Mutu! » "Briliantul" ameninţat de noi dezvăluiri dacă nu face o ofertă de despăgubire pentru ospătarul bătut!

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Albanezul Berat, omul bătut de "Briliant" în urmă cu circa o lună de zile, anunţă o conferinţă de presă cu noi amănunte despre incident.

Avocatul ospătarului molestat de atacantul Fiorentinei pe 23 octombrie ameninţă cu alte dezvăluiri publice dacă pînă mîine nu primeşte o ofertă de despăgubire.

Indisponibil încă zece zile după leziunea la aductori suferită sîmbăta trecută, Mutu are de tras serios şi cu necazurile din afara terenului. Ospătarul bătut de atacantul român pe 23 octombrie, la ora 5 dimineaţa, în faţa discotecii "Full Up" din Florenţa, a ameninţat că va ieşi public cu noi declaraţii dacă nu se va ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă cu jucătorul.

"Nu şi-a cerut scuze"
Luca Spaziani, avocatul albanezului de 28 de ani, i-a lansat un ultimatum lui Adrian: "Mutu nu şi-a cerut scuze nici direct, nici prin intermediul avocaţilor. Sîntem în discuţii, ne-am dori să cădem de acord ca să stingem litigiul şi să primim o despăgubire. Dar dacă pînă vineri nu dau un răspuns clar, vom ieşi în mass-media cu noi dezvăluiri. S-a lăsat liniştea peste caz, dar vă anunţ că organizăm o altă conferinţă de presă, la care participă şi Berat".

Berat nu s-a operat!
Apărătorul chelnerului a precizat că victima lui Mutu se simte mai bine, fizic şi psihic. "Nu s-a operat la nas, medicii recomandînd-i să aştepte consolidarea osului rupt".

Ieri s-au împlinit 25 de zile de la agresiune şi Racaj a făcut un nou control, care va stabili dacă albanezul mai are nevoie de îngrijiri. Dacă se ajunge la 40 de zile, Mutu riscă închisoarea dacă e găsit vinovat, pedeapsa prevăzută de articolul 582 din Codul Penal fiind între 3 luni şi 3 ani.

"A fost agresiune premeditată asupra unui băiat care îşi făcea treaba. Acuzaţiile lui Mutu, de remarce rasiste, sînt fără fundament. El zice ceea ce crede că-i cel mai adecvat"
Luca Spaziani, avocatul lui Berat Racaj, 29 octombrie

SMS de la Gilardino
Colegii de la Fiorentina au rămas lîngă Mutu şi după leziunea la aductori, care îl ţine pe tuşă două săptămîni. Gilardino i-a transmis un SMS, publicat ieri de Corriere dello Sport: "Dragă Adrian, grăbeşte-te să revii. Am aflat că, din fericire, e vorba despre o accidentare mai puţin gravă decît ne temeam, deci te aşteptăm. Am văzut cu toţii că ai reintrat cu cea mai mare determinare. Baftă şi recuperare rapidă, pentru că ne eşti de foarte mare ajutor!".

Luni face alt control
Mutu ar putea reveni la Fiorentina în ultima etapă din noiembrie. Atacantul român, care a suferit sîmbătă o leziune la aductorul lung de la piciorul stîng, a început recuperarea, iar luni face un nou control. Dacă totul va fi în regulă va relua pregătirea, în ideea de a juca pe 23 noiembrie cu Juventus. În caz contrar, ar reintra pe 5 decembrie, cu Cagliari, ori în Cupă cu Reggina, pe 30 noiembrie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
filozoful
filozoful  •  18 Noiembrie 2010, 13:48

...asa este cand banii iti intuneca judecata...despagubiri la englezi plus acum la albanezi....cred ca tb sa-ti mai iei o slujba dom' Mutu....

pilix
pilix  •  18 Noiembrie 2010, 09:40

"ospatarul molestat" =))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează