INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  XANTHI

Ultimatum » Răzvan Lucescu la răscruce! Bate azi pe Kalloni, rămîne la Xanthi. Pierde, pleacă

Articol de - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 20:43

Marea problemă a echipei cu Răzvan pe bancă: n-a reuşit să aducă nici un punct din 3 meciuri ”afară” în campionat


Preşedintele lui Xanthi, Aristidis Pialoglou, nu mai are răbdare cu Răzvan Lucescu. Potrivit jurnaliştilor eleni, după eşecul cu Atromitos (0-2), de duminică, i-ar fi spus între patru ochi: "Cîştigi miercuri contra lui Kalloni, rămîi pe bancă. Pierzi, ne despărţim".

Pialoglou spera ca Lucescu s-o propulseze rapid pe Xanthi în partea superioară a clasamentului, însă rezultatele nu sînt cele aşteptate: două victorii acasă şi trei eşecuri, toate în deplasare. Nici în Cupă, în grupe, echipa n-a făcut o figură mai bună sub comanda românului: 0-1 cu Heraklion. Tot "afară".

Lucescu jr. a mai fost în pericol după 2-5 cu Panaitolikos, pe 2 noiembrie. Dar s-a salvat cu un 2-1 în faţa lui Heraklion. De astă-dată acasă.

250.000 de euro net cîştigă Lucescu jr pe sezon la Xanthi

11 e locul pe care-l ocupă Xanthi în Super League (din 18) după 10 etape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  03 Decembrie 2014, 15:16

hai ca se duce la Rapid ca il asteapta prietenul Dinu VOMA

cipinho79
cipinho79  •  03 Decembrie 2014, 12:32

nu bate pe Kalloni, vino acasa Luce II

catalin_2704
catalin_2704  •  03 Decembrie 2014, 10:02

Bai nene..da' nu se poate asa ceva!!...ce lume rea...!! astia de la Xanthi nu stiu ca tacsu e ocupat..sta la hotel in Ucraina...nu mai are timp si de fisu...nu ii mai face echipa..tactica...nu ii mai da un sfat..o vorba buna...ce rai..!! Mai ca il vad in carti la Rapid!!!..vine ca un erou..sa ii salveze....el si cu securistu vamaiot (aka vama)..:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează