INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Un fost dinamovist jură iubire "câinilor": "Aș fi dezamăgit de mine dacă aș alege Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 19:26

Constantin Nica, 23 de ani, e de trei sezoane în Italia, acolo unde a ajuns de la Dinamo în 2013. Atalanta e clubul la care a fost cedat inițial, apoi a fost împrumutat la Cesena și în prezent evoluează la Avellino.

Fundașul dreapta spune că n-ar semna niciodată cu rivala lui Dinamo, Steaua, el fiind crescut în Ștefan cel Mare din 1999.

"Nu cred că ar fi chiar ok să mă duc eu la Steaua, crescut fiind de Dinamo. Ar fi probabil o dezamăgire pentru fani. Și pentru mine. Aș fi dezamăgit de mine dacă aș alege Steaua. Nu sunt pregătit pentru așa ceva", a declarat Constantin Nica la Digi.

400.000 €e cota de transfer a lui Nica

"Cred că Dinamo putea face mai mult sezonul trecut. Au fost câteva căderi, meciuri mai puțin bune care i-au tras puțin în jos, moralul a fost puțin scăzut și s-a văzut în teren. Dar Dinamo e o echipă foarte bună. Mi-a plăcut mult. Adică eu am rămas plăcut suprins de Dinamo de acum față de Dinamo de anii trecuți" Constantin Nica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Iunie 2016, 08:27

Da mă,lasă că la voi la clona blatistă joacă numai valori Popadiuc,Chitoșcă și mai nou marile valori care au reprezentat România cu cinste la Euro 2016,Stanciu,Popică,Chipciu și foștii ,,mari''calciatori Tătărușanu,un mare portar,2m,cu priză la balon,Chiricheș și alte mari valori de care numa cei de lângă cimitirul de la margine de capitală se puteau bucura.Doamne,ochi au și nu văd,urechi au și nu aud,fie-ți milă de ei,să nu mai vadă cu distorsiune lucrurile!

tb73
tb73  •  24 Iunie 2016, 06:32

Sa ii spuna cineva pustiului asta ca ar trebui sa aiba si valoare, pentru ca sa il caute Steaua..... :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează