INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Un fost internațional german crede că e timpul ca Maxim să explodeze: ”E la răscruce”

Maxim (în mijloc) încearcă să se descotorosească de doi adversari // FOTO Guliver/GettyImages
Maxim (în mijloc) încearcă să se descotorosească de doi adversari // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

Hansi Muller, fost internațional german și jucător al Stuttgartului, crede că e timpul ca Alex să explodeze.

De 4 ani la Stuttgart, trecut prin mâna a 9 antrenori, dar pe niciunul n-a reușit să-l convingă. Cariera lui Alexandru Maxim, eternul joker al șvabilor, "se află la o răscruce de drumuri" - crede fostul internațional german Hansi Muller (59 de ani).

Muller, care a jucat și el pentru VfB între 1975 și 1982, înainte de a se transfera la Inter, a fost de-a lungul timpului un mare fan Maxim: "E un jucător cu calități fantastice, genul care-ți poate câștiga de unul singur un meci". Dar s-a săturat și el să vadă că mijlocașul de 26 de ani bate pasul pe loc.

"Concurența în ofensivă a crescut, ceea ce înseamnă că Alex va trebui să facă ceva. Aștept mai mult de la el. Nu se poate să intre și acum în joc venind de pe bancă", le-a declarat fostul internațional reporterilor de la Bild. "Tricolorul" a fost căutat recent de FC America (Mexic), dar a refuzat transferul: "Dacă e să plec, plec doar într-o ligă de top din Europa!".

2019e anul în care-i expiră contractul lui Maxim la Stuttgart. El câștigă 1,5 milioane euro pe sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close