INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Un nou weekend plin de fotbal în Europa » GSP.RO îţi spune ce au făcut stranierii în confruntările din această rundă

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 13:15

Tot mai mulţi români pleacă în străinătate pe salarii mai mari, dar foarte puţini sînt titulari. GSP.RO îţi spune ce au făcut stranierii în acest weekend.

În Franţa, deşi neconvocat de Victor Piţurcă, Adrian Mutu a jucat tot meciul la Ajaccio. La corsicani a intrat şi tînărul Popescu în minutul 83, 0-0 acasă cu Nice.

În schimb, convocaţi de selecţioner, Bănel Nicoliţă a stat doar pe bancă la St. Etienne, iar Keşeru a intrat în minutul 69. Aurelian Chiţu a intrat în minutul 80 şi a ratat o ocazie mare împotriva lui Marseille

Doar Radu şi Papp titulari în Serie A
Ştefan Radu a evoluat tot meciul la Lazio Roma în victoria 2-1 cu Udinese.  Nica a prins doar 8 minute la Atalanta, iar echipa sa a pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Cagliari.

Dinamovistul Alexe a jucat mai mult, din minutul 65 la Sassuolo, cînd scorul era deja 2-0 pentru Torino. Aşa a şi rămas pînă la final. În schimb, Bogdan Lobonţ şi Stoian doar rezerve la AS Roma şi Chievo. Şi el convocat de Piţurcă, Paul Papp a jucat 90 de minute pentru Chievo Verona.

Torje încă aşteaptă un transfer de la Udinese pentru că Guidolin nu se bazează pe serviciile lui.

Zero în Premier League
Nici unul dintre cei 3 români care activează în Premier League nu au jucat în acest weekend. Pantilimon, Raţ şi Tamaş sînt toţi convocaţi la echipa naţională, iar ultimul nu a fost nici măcar în lot la WBA.

Maxim a impresionat
În Bundesliga, Alex Maxim a fost folosit prima dată de Labbadia la Stuttgart în acest sezon, iar românul a obţinut un penalty la înfrîngerea cu Augsburg, 1-2.

Săpunaru, mereu 90 de minute
Fundaşul dreapta de la Elche nu vine la echipa naţională, dar joacă meci de meci în La Liga. Şi în această etapă a fost integralist la nou-promovată. Rusescu nu a prins nici acum lotul la Sevilla, Emery considerînd că este în urmă cu pregătirea.

Stancu a marcat pentru Genclerbirligi
Lui Bogdan Stancu îi merge bine în Turcia. A marcat al treilea gol pentru echipa sa în victoria categorică din weekend cu Akhisar, scor 3-0.

De asemenea, şi Dorin Goian a jucat tot meciul la Asteras, 1-1 în deplasare cu Platanias. Tot în Grecia, Costin Lazăr a fost menajat la PAOK pentru returul de foc din play-off-ul Ligii Campionilor cu Schalke.

Dorinel l-a ţinut rezervă pe Bucur
Gigel Bucur a intrat în minutul 56 la Kuban Krasnodar, cînd trupa lui Dorinel Munteanu conducea cu 3-2, rezultat care a fost şi final. În schimb, Dan Petrescu nu l-a utilizat nici măcar un minut pe Florescu la Dinamo Moscova - Zenit.

Foştii rapidişti nu impresionează
Ovidiu Herea a fost titular în Elveţia, dar nu a avut o evoluţie apreciată şi a fost înlocuit în minutul 62 la Sion - Thun 0-0. Tot într-un rezultat nul s-a aflat un alt fost rapidist, Alexandru Ioniţă a intrat în minutul 75 la Orduspor - Mersin 0-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zincat
zincat  •  26 August 2013, 15:20

Pe Maxim l-am vazut live ieri si sincer sa fiu joaca destul de bine. Dar ieri din pacate VFB Stuttgard se afunda din ce in ce mai tare in namol. Incepind de azi e oficial ca antrenorul de la VFB... Bruno Labbadia a fost concediat impreuna cu secundul Erdinc Sözer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează