INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Unde merge Chiricheș? Declarație ciudată a antrenorului de la Napoli: "Dacă ei l-au ales..."

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 14:31

Transferul lui Vlad Chiricheș la Napoli este ca și făcut. Antrenorul italienilor, Maurizio Sarri, a oferit însă o declarație care lasă loc de interpretări.

"Îl cunosc foarte puţin, l-am văzut într-o jumătate de meci. Pare a avea calităţi fizice bune, dar nu am am o impresie clară.

Însă dacă l-au ales...", a comentat tehnicianul lăsînd oarecum să se înțeleagă că nu a avut nici un cuvînt de spus în privința acestui transfer.

Presa din Italia anunță că Vlad Chiricheș va semna pe 4 ani cu Napoli și va încasa 1,5 milioane de euro pentru fiecare sezon. Suma de transfer se învîrte în jurul a 7 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
valiza.epo
valiza.epo  •  30 Iulie 2015, 10:04

Sarri nu a participat la nuntile la care a jucat Cap-de-Cal. Deci, nu are cum sa stie cum joaca ***. Era mai bine daca Cap-de-Cal ar fi mers la Roma. Acolo ar fi stat la taclale, in tribuna, cu Lobont in timpul meciurilor echipei sale. La Napoli cu cine sa vorbeasca in tribuna? Ca au aia un dialect imposibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rdanutz
rdanutz  •  30 Iulie 2015, 08:31

Cateii de ce comenteaza, MAI ALES daca nu se pricep? Parca varful - varfurilor, catelu' din fata haitei tocmai a plecat in liga a cinspea, nu?! Cred ca si-ar fi dorit si el sa fie rezerva (macar) la Napoli ... cred, dar mai bine il intrebati pe el :) Daca mai stie romaneste :))

1070555242973335
Emil Truta  •  30 Iulie 2015, 06:12

Vezi toate comentariile (29)
Comentează