INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Unul dintre jucătorii care au adus titlul Viitorului a ajuns în Israel!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 19:37

Gabi Iancu, atacantul de 23 de ani care a evoluat pentru Viitorul în sezonul trecut, a ajuns la un acord cu formația israeliană Hapoel Ra'anana, liber de contract după despărțirea de constănțeni. 

Iancu a negociat și cu ciprioţii de la Pafos, însă nu a ajuns la un acord cu aceștia și a semnat până la urmă o înțelegere pe trei sezoane cu Ra'anana, ocupanta locului 10 în prima ligă din Israel în sezonul trecut.

La Hapoel Ra'anana a evoluat și fostul fotbalist al celor de la U Cluj și Petrolul, Anthony Nwakaeme, în perioada 2013-2015.

În Israel mai este legitimat și Gabi Tamaș, la Hapoel Haifa, în timp ce Daniel Stanciu este managerul clubului Hapoel Akko, iar Hora este în discuții cu Maccabi Petah Tikva.

Crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, Gabi Iancu a ajuns la FCSB în 2013, iar apoi a fost împrumutat în Turcia, la Karabukspor, înainte de a reveni la Viitorul.

96 de meciuriși 19 goluri a bifat în Liga 1 Iancu, jucător cotat la 800.000 de euro

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează