INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITORUL

UPDATE Scandal între Gabi Iancu și Hagi: "Au vrut să mă țină legat de un contract expirat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 11:33

Gabi Iancu a ajuns la 23 de ani, iar după titlul câștigat cu Viitorul în sezonul trecut abia a prins un transfer la Termalica, penultimul loc din Polonia, după ce a fost dat afară de Gică Hagi.

UPDATE 13:40

Gabi Iancu a reacționat după ce a văzut spusele oficialului Viitorului. "Nu cred că este treaba domnului Bivolaru unde m-am transferat eu. Nu știe dumnealui detalii despre ofertele pe care le-am avut eu și ce am făcut eu în perioada de transferuri. Cât despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorința mea să plec! Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off și cum am fost tratat.

Ei și-ar fi dorit ca eu să continui și în momentul în care i-am anunțat că vreau să plec s-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelungire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă nu-l duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunțat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să ma țină legat cu acel contract", a declarat Iancu la TV Digi Sport.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Gabi Iancu a fost și la FCSB, însă și de acolo a plecat tot cu scandal, iar în ultimul sezon la Viitorul, Hagi l-a dat afară după ce a câștigat titlul. Cristi Bivolaru, președintele Viitorului, explică ce l-a determinat pe Hagi să ia această decizie cu fotbalistul care era văzut drept o mare speranță a României.

”Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva... cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă.

Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi. Nu l-a mai vrut. A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea. Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”, a declarat Cristi Bivolaru pentru Prosport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Octombrie 2017, 21:34
Postat de dubluv pe 18 Octombrie 2017, 13:37

aici nu mai e valabila teoria cu... e doar un copil, astia mai in varsta trebuie sa vorbeasca cu el, sa ii explice...?

pai mai trebuie sa vrea si el! Iancu, din cate vorbeste lumea , e cam derbedeu el asa! hagi I-a dat a doua sansa, Iancu nu a profitat de ea! trebuia sa faca ca Tucudean, sa se impuna in echipa si sa dea gol dupa gol! dar e cam greu cand iti place viata!

1567431979969151
Tanea Nicolae  •  18 Octombrie 2017, 20:02

Sa grăbit as câștiga existența dar poate nu este nimic de pierdut pentru el.Mult succes

ataraxia
ataraxia  •  18 Octombrie 2017, 14:13

poate ca iancu are dreptate, dar nu poate sa fie credibil. credibilitatea tine si de valoare. ori hagi...te miroase mai bine decat iti inchipui...deci, ii dau dreptate lui hagi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează