INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Urmaşul lui Buffon » Brănescu a cîştigat cu Juventus prima Cupă a Italiei la "tineret"

Brănescu a fost transferat în ianuarie 2011 de Juve de la CSȘ Rîmnicu Vîlcea pentru 400.000 de euro
Brănescu a fost transferat în ianuarie 2011 de Juve de la CSȘ Rîmnicu Vîlcea pentru 400.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 21:57

Integralist în cele 120 de minute ale returului cu Napoli (2-1), portarul român a aflat că poate debuta la echipa mare pe finalul sezonului.

Laurenţiu Brănescu a sărbătorit miercuri seară, pe San Paolo, Cupa Italiei Primavera, cîştigînd după prelungiri (2-1) returul finalei cu Napoli. Românul de 19 ani speră să prindă însă şi poarta liderului din Serie A, luîndu-i postul lui Buffon în ultimele etape, cînd formaţia lui Conte va fi campioană matematic.

"Sînt foarte fericit, dar nu ne oprim aici. Clubul cere maximum din toate competiţiile şi mai avem titlul în joc. Urmează play-off-ul şi trebuie să cîştigăm tot. Sper să prind debutul sezonul ăsta, aşa mi s-a transmis din partea staffului", a declarat pentru DigiSport Brănescu, care a prins banca de rezerve 5 meciuri în actualul campionat.

2 trofee a cîştigat Brănescu la tineretul lui Juve, campionatul, în sezonul trecut, şi acum Cupa Italiei

"Nu am avut foarte mult de apărat, în afară de cîteva centrări şi două ocazii de gol. Mai obositoare a fost presiunea publicului. 38.000 de fani au fost în tribune!" (Laurenţiu Brănescu, portar Juve Primavera)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează