INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VALENCIENNES

Valenciennes şi-a luat toate măsurile de precauţie în cazul lui Chiţu: "L-am urmărit un an, am discutat 3 luni"

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 19:52

Preşedintele clubului francez e încîntat de mijlocaşul de 22 de ani: "Aurelian face tot. Accelerează jocul, bate lovituri libere, centrează bine şi are un excelent şut"


Ieri, Aurelian Chiţu, mijlocaşul de 22 de ani al Viitorului, a fost prezentat la Valenciennes, care l-a cumpărat cu 0,7 milioane de euro şi îi va plăti în fiecare din cele 4 sezoane de contract un salariu anual de 250.000 de euro net.

"N-am ezitat prea mult să semnez. E un club care promovează tinerii şi mă va ajuta. E o diferenţă între România şi Franţa, dar fotbalul e acelaşi peste tot. Sper să depăşesc o barieră venind aici", a declarat noul număr 8 al roş-albilor.

Preşedintele clubului, Jean-Raymond Legrand, a dezvăluit că "l-am urmărit un an pe Aurelian şi am discutat trei luni cu el. Angajamentul e pe patru sezoane, am spus mereu că trei ani trec foarte repede".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robert1205
robert1205  •  22 Iunie 2013, 09:15

Felicitari CHITU pentru alegere .Era pacat sa te irosesti in Romania, viata de fotbalist e scurta.O pierdere mare pentru Viitorul si pentru publicul constantean.BAFTA !!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  22 Iunie 2013, 08:20
Postat de j.m. pe 22 Iunie 2013, 01:06

Intotdeauna trebuie sa ai un plan B. Oricum francezii din zona aia nordica sunt mai deschisi sil vor ajuta sa se adapteze.

sunt convins. si chiar ii doresc succes lui alin. mie mi se pare un tanar foarte talentat si serios.

j.m.
j.m.  •  22 Iunie 2013, 01:06
Postat de ave_biancorossi pe 22 Iunie 2013, 00:58

bine bai chitule, felicitari si la mai mare. dar de ce dracu n-ai spus ca de 3 luni vorbeai cu francezii si declarai peste tot ca vrei la steaua ??

Intotdeauna trebuie sa ai un plan B. Oricum francezii din zona aia nordica sunt mai deschisi sil vor ajuta sa se adapteze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close