INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Veste bombă în cazul lui Cristi Chivu » Italienii anunţă: "Este dorit de o echipă din Premier League"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 12:57

Presa italiană scrie că fundaşul Cristian Chivu şi-ar putea continua cariera de fotbalist şi din vară dacă se vor rezolva problemele de la degetul piciorului drept. Nu în Italia, la Inter, ci în cel mai tare campionat din lume, Premier League.

Chivu ar putea semna un contract pentru sezonul viitor cu gruparea engleză Tottenham, la care joacă şi Vlad Chiricheş.

Veteranul lui Inter nu a jucat nici un meci în acest sezon, iar binecunoscuta problemă de la picior oferă multă incertitudine cu privire la starea lui fizică, a scris ilsussidiario.net.

"Dar această situaţie pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini, care s-ar fi gîndit la fostul jucător al echipelor Roma şi Ajax pentru a întări defensiva înaintea sezonului 2014-2015. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei Românei şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren", continuă sursa citată.

Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat nici un meci din mai 2013.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
bamse1901
bamse1901  •  20 Martie 2014, 11:06

ar trebui sa fie bucuros

plischi
plischi  •  20 Martie 2014, 07:41
Postat de valiza.epo pe 19 Martie 2014, 20:53

Cap-de-Cal nu e "'\o tzeapa". E cea mai mare tzeapa din istoria fotbalului englez!!!

pentru cei care se oftica fiindca vlad nu s-a dus la steaua el a devenit o mare teapa. ceilalti - antiiubitori de ros-albastru - considera invers.

plischi
plischi  •  20 Martie 2014, 07:39

operat de patru ori la un deget de la picior si inca nu s-a refacut. nici daca acel deget ar fi trecut prin patru nasteri de cate trei gemeni si n-ar fi avut nevoie de o atat de lunga refacere.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează