INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Veste excelentă pentru Mihai Roman » Clubul său, NEC Nijmegen, a făcut anunțul pe Twitter

Getty Images
Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 18:51

Transferat de la Pandurii la NEC Nijmegen, Mihai Roman a fost titular în premieră pentru echipa sa la meciul cu De Graafschap, scor 1-1.

Atacantul mai prinsese doar 70 de minute în primele 21 de etape. A jucat în 5 partide. Ieri a fost integralist în premieră.

Site-ul oficial al clubului a anunțat că atacantul Christian Santos (golgeter cu 13 goluri) nu mai face parte din planurile de viitor ale antrenorului.

Intrat în ultimele 6 luni de contract, acesta a refuzat să-și prelungească înțelegerea așa că formația olandeză a anunțat că de azi înainte Mihai Roman este principalul atacant al echipei.

"Începînd de acum, Mihai Roman este primul atacant al echipei, dat fiind că va face parte din club pe termen lung, având un contract de lungă durată”, a scris contul oficial de Twitter al clubului olandez înaintea meciului cu De Graafschap.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
turbozero
turbozero  •  08 Februarie 2016, 21:06

70 de minute in 21 de etape? in 16 etape nu a prins nici banca de rezerve? si joaca la o echipa mediocra.. in jumate de an se intoarce in mamaliga 1

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2016, 20:33

...il vrei la Euro ?...joaca in Vest ...nu la camile ...sau la bulgari ...

adrian_riga
adrian_riga  •  08 Februarie 2016, 19:36

golgheter cu 13 meciuri??? tare de tot

Vezi toate comentariile (3)
Comentează