INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

Vești proaste pentru Adi Popa: antrenorul lui Reading nu-l mai vrea la echipă » Cum ar putea pleca românul

Foto: Facebook/@readingfc
Foto: Facebook/@readingfc

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 16:50

Mijlocașul Adi Popa (29 de ani) s-ar putea despărți de englezii de la Reading, la un an după transferul de la FCSB.

Dacă în a doua parte a sezonului trecut Adi Popa era unul dintre jucătorii care făceau parte din planurile tehnicianului Jaap Stam, în această stagiune mijlocașul a fost deseori lăsat în afara lotului și este fără gol în Championship.

Clubul englez își dorește să-l împrumute pe românul care mai are doi ani de contract, însă fără a suporta nicio parte din salariul de 825.000 de euro al jucătorului, informează Fanatik.

Pe de altă parte, Adi Popa nu este dispus să accepte o micșorare a salariului, chiar dacă asta ar însemna să rămână în continuare la echipa antrenată de Jaap Stam.

După ce a ratat la limită promovarea în sezonul trecut, la loviturile de departajare din barajul cu Huddersfield, Reading se află în prezent abia pe locul 18 în Championship, cu 28 de puncte din 25 de meciuri.

600.000 €a plătit Reading pentru transferul lui Adi Popa de la FCSB, în ianuarie 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
caminero
caminero  •  03 Ianuarie 2018, 08:41

Ei lasa, ca le mai pune o data sefilor de la Reading clipul cu cursa pe tot terenul si golul ala din ultimele minute de cind era el la concordia chiajna, contra Rapidului (pe vremea cind erai n voga stilul brincovenesc), si se imbuneaza aia imediat ...

bianconerri
bianconerri  •  02 Ianuarie 2018, 22:53
Postat de Daniel Irimescu pe 02 Ianuarie 2018, 20:18

Asta e unul dintre noi cele 3 milioane jumate de romani fugiti din Romania . E un stramutrat dezradicinat . Isi va continua activitatea in liga a treia dupa care va beneficia de social welfare . In Romania dupa 28 de ani social welfare insemana 100 de dolari pe luna !!

Dane, te poți supăra, dar ăsta nu-i strămutat dezrădăcinat. E vândut de jiji. Tu ești un caz clasic de strămutat dezrădăcinat. Popică eșuează la fecesebe, deci nu-i strămutat.

ataraxia
ataraxia  •  02 Ianuarie 2018, 21:56

e mai fotbalist moro popa decat este stam patitul antrenor...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează