INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Vezi 3 motive pentru care Monaco are nevoie de Daniel Niculae!

VERTICAL
VERTICAL

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2011 15:16

AS Monaco se află într-o situaţie mai mult decît dificilă, intrînd în zona retrogradabilă a clasamentului din Franţa şi singurul jucător român care evoluează în Ligue 1, Daniel Niculae, poate demonstra că este indispensabil pentru alb-roşii.

Nerefăcut complet, Daniel Niculae a ratat ultimele 3 etape şi nu va putea evolua nici diseară împotriva celor de la Stade Brestois, alături de Maazou, Traore, Bonnart şi Mongongu.

Chiar dacă a marcat doar 4 goluri în cele 14 meciuri disputate de român în acest sezon de Ligue 1, reuşitele sale au adus lui Monaco 3 egaluri şi o victorie. Nici în Cupă nu a stat degeaba, acolo unde a cîştigat meciul cu Lens (1-0).

Laurent Banide, antrenorul stranierului nostru, are cel puţin 3 motive datorită cărora şi-ar dori ca Nico să revină cît mai repede în echipa monegască.

1. Omul potrivit la locul potrivit. Nico a marcat 4 goluri în Ligue 1 şi este al doilea golgeter al echipei, după Chu-Yong Park (7), fiind capabil să înscrie atunci cînd adversarul se aşteaptă mai puţin

2. Pasatorul perfect. Chiar dacă a dat o singură pasă decisivă, în meciul cu RC Lens (2-2), anul trecut a contribuit de nu mai puţin de 10 ori la succesul lui Auxerre, ajutîndu-şi colegii în situaţii extreme

3. Viteză remarcabilă.
Folosindu-se de sprintul său, Niculae a lăsat în urmă mulţi atacanţi în duelurile sale din sezonul trecut, atunci cînd a devenit idolul suporterilor lui AJ Auxerre.

Nico a ajuns la AS Monaco în vara trecută, odată cu expirarea contractului cu AJ Auxerre.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close