INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROMISIUNE

Vezi cum este imobilizat piciorul lui Adrian Mutu

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Adrian Mutu a trimis ieri primul mesaj către suporterii "naţionalei", pe care-i asigură că-l vor revedea pe gazon înainte de finalul lunii martie

În sfîrşit, primele veşti direct de la Mutu! După examenul medical efectuat luni dimineaţă, cînd medicii au estimat o pauză de circa o lună de zile pentru "Briliant", internaţionalul român preferase să se izoleze, necăjit de accidentarea care l-a scos din circuit într-un moment vital al sezonului. A acceptat însă ieri pentru întîia dată să vorbească personal despre momentele prin care trece şi să-şi arate piciorul suferind.

9 ore de recuperare!

Ziua de marţi a fost una foarte plină pentru vedeta Fiorentinei. A început programul de recuperare la 9 dimineaţa şi, timp de nouă ceasuri, a urmat diferite proceduri de fizioterapie la centrul medical din incinta arenei "Artemio Franchi". Un program epuizant! În jurul orei 18:00, Mutu, păzit şi protejat de cei din club ca un nestemat nepreţuit, a ieşit totuşi zîmbitor din spatele unor garduri înalte şi s-a dus direct spre maşina sa, un Porsche Cayenne negru, parcat chiar în faţa. Avea piciorul stîng imobilizat de sus pînă jos cu un aparat ortopedic special. Două bare metalice, strînse cu 7 cureluşe îi încadrau piciorul, permiţîndu-i însă să-şi flexeze genunchiul şi chiar să conducă automobilul! "Lumea să stea liniştită! Mă simt deja mai bine! Voi reveni mai devreme devreme de o lună", au fost asigurările venite din partea lui Mutu către suporterii "naţionalei".

Contra: "Nu te grăbi!"

De la distanţă, Contra îl temeperează: "Să fie atent! Am păţit şi eu aşa ceva, am forţat şi am stat patru luni!".

Prandelli: "Nu s-a panicat"

Antrenorul Fiorentinei spune că Mutu e mai optimist după ce a aflat că va putea să-şi revină pînă la Euro

- Signor Prandelli, aţi vorbit cu Mutu după accidentare? E optimist?

- Da. Nu a intrat în panică. Speră să revină mai devreme de o lună de zile. După cîte îl ştiu, un băiat tare, va munci enorm la recuperare pentru a deveni cît mai repede apt. El, la cît e de nebun, în sensul bun al cuvîntului, ar intra şi după o săptămînă.

- E greu să găsiţi un înlocuitor pentru Adrian?
- Va intra probabil Osvaldo. Problema va fi alta. Jocul echipei se baza pînă acum pe acţiunile individuale ale lui Mutu, pe excuţiile lui surpriză. Va trebui să ne adaptăm, să ajungem la poartă prin acţiuni mai elaborate, printr-un joc mai constructiv.

- Mutu e un jucător fundamental pentru România. Credeţi că-i va fi dificil să revină la forma maximă în perspectiva lui Euro?
- O sa vedeti un Mutu cu mare dorinta de victorie la turneul final!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  01 Martie 2008, 13:17

hai adi vine euro si pina atunci uiti acidentul de acuma si tu o sa fi cel mai bun de la euro mult suces si noroc

 •  27 Februarie 2008, 14:30

Hai ma mutule..bagate si tu si spnei la gigi ioeru aa sa nu se lege de dica sau de banel..fmm ca nu`l suport...si hai sa jucam calumea la euro ok..sa te faci numai bine..iti tin pumni:8

 •  27 Februarie 2008, 13:48

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează