INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WEST BROMWICH - SUNDERLAND 1-0

Victimă! Pantilimon a fost bruscat în careu, a scăpat mingea, Berahino a preluat-o cu mîna și a înscris

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 14:36

BBC vorbește de "a doua gafă a românului în două meciuri consecutive", dar managerul Allardyce protestează: "Arbitrul a greșit grav. Fault și henț în atac. Iar el ce dă? Gol și galben portarului nostru pentru proteste"

Minutul 54, decisiv. West Brom atacă, Brunt centrează de pe aripa stîngă, cu efect. Dar nu pare o minge dificilă pentru Pantilimon, 2,03 m, care sare deasupra tuturor jucătorilor. Nu se aștepta însă la altceva: Berahino, vîrful gazdelor, se aruncă în portarul lui Sunderland, îl lovește cu spatele în piept fără ca măcar să se uite spre balon. Panti scapă mingea, tot Berahino o preia cu antebrațul stîng, apoi i-o smulge din mîini goalkeeperului cînd acesta plonjează pe ea. Și o trimite în plasă.

Stupefiant, Martin Atkinson, 44 de ani, un arbitru de Champions League, validează golul. Avertizîndu-l pe Pantilimon pentru proteste!
"A doua gafă a românului în două meciuri consecutive, după cea cu West Ham", îl critică BBC. Sam Allardyce, noul manager al "pisicilor negre", e convins că a fost exact invers: "Arbitrul a greșit grav. Fault și henț în atac. Iar el ce dă? Gol și galben portarului nostru!"

19 goluria primit Panti în acest campionat, cele mai multe din Premier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1635066623444014
Alexandru Mihai  •  18 Octombrie 2015, 15:54

Rusine sa va fie!

kurisuchian
kurisuchian  •  18 Octombrie 2015, 15:02

După ce ați copiat titlul de ieri, cum că Pantilimon ar fi gafat, nu ați verificat, așa cum un gazetar adevărat face, și alte două surse. Acum vă dați două palme și scrieți că, de fapt, managerul celor de la Sunderland nu este de acord cu arbitrul. În afara faptului că nu adăugați un link, pentru cine nu a urmărit partida, să vadă unde este dreptatea, vă prefaceți că ar fi prima știre și nu a doua despre același jucător și despre același meci. A gafat, sau nu, domnilor ”gazetari sportivi”?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează