INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ADRIAN MUTU A LOVIT UN OSPĂTAR ÎN ITALIA

Victor Becali: "Mutu nu are nici un fel de scuză şi nu cred că se poate apăra cumva"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Impresarul Victor Becali a vorbit despre situaţia lui Adrian Mutu şi a subliniat că este greu pentru internaţionalul român de 31 de ani să găsească o scuză, după ce l-a băgat în spital pe un ospătar, într-un restaurant din Florenţa.

"Sunt mai multe versiuni, stiu eu care e versiunea adevarata? Este un fapt regretabil, asta este clar, din păcate. Mutu nu are nici un fel de scuză şi nu cred că se poate apăra cumva", a spus Victor Becali la "Premium Liga", pe GSP TV.

"Nu ai ce apărare să îi iei. Este greu să îi iei apărarea în situaţia asta. Eu sînt convins că regretă, dar important era să se gîndească înainte să facă acel gest", a continuat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
milan6
milan6  •  24 Octombrie 2010, 23:32

Rooney,CR7,Cassano,Totti,Ibra,Benzema,Ribery sunt “cam la fel”.trebuie sa fie agresivi pe teren,sa inscrie goluri,sa fie decisivi.apoi,Presa,TV si firmele de publicitate ii transforma in eroi planetari.lipsa educatiei,evidenta la toate cazurile,insa iese imediat la suprafata.vin din saracie si materiala si de idei si izbucnesc pe scena zilnica de tocat “vedete”. curios,oare nu se aseamana cu fata de la pagina x,biancele si alte pitipoance cu care de altfel si convietuiesc?

onlymare
onlymare  •  24 Octombrie 2010, 23:30

Caracterizarea lui mutu : drogat,betiv si baiat de cartier succes la rece

vasi21
vasi21  •  24 Octombrie 2010, 23:11

uitativa la vi cate marseveni faceti si lasati jucatori in pace,a vrut si ady sa se simt k il inteleg foarte bine,nu esi tu din clanul becali si-l judeka,e fotbalist de clasa a dovedito si o sa vedeti in continuare ce poate ady,sper sa revina si la nationala

Vezi toate comentariile (7)
Comentează