INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BIELEFELD - MSV DUISBURG 0-2

Victorie pentru Niculescu şi Tararache!

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Echipa celor trei români a evadat din coada clasamentului, Tararache pasînd ieri la golul doi. În sfîrşit, Duisburg a reuşit să cîştige în retur. "Lanterna" Bundesligii a dat lovitura ieri la Bielefeld, cîştigînd (2-0) împotriva Arminiei, o contracandidată la retrogradare, şi a urcat pe 16.
"Zebrele" au contat de la început doar pe Claudiu Niculescu şi Mihai Tararache, celălalt român, Iulian Filipescu, fiind suspendat. Paradoxal, au luat toate punctele într-o partidă în care fostul dinamovist nici n-a marcat, nici n-a pasat decisiv! Cînd el înscrisese, Duisburg pierduse, şi cînd oferise un assist, echipa remizase. Mereu dramatic, cu puncte pierdute în ultimele clipe.
Clau-gol a avut doar o finalizare importantă, reluare cu capul pe lîngă bară, fiind înlocuit în prelungiri. Iar Tararache a pasat la golul lui Ishiaku (48), dublînd avantajul luat de Schroter (8).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  24 Februarie 2008, 11:19

bv duisburg...la momentul actual sunteti singura echipa cu care tin din germania si va apreciez eforturile voastre de a va salva de la retrogradare...sper sa o faceti mai ales pt romanasii nostrii care se pare ca sunt pionii principali la aceasta echipa si ajuta si ei cat le pot piciorusele...:))...forzza duisburg..;)

 •  24 Februarie 2008, 09:44

bravo baieti......oricum am avut 2 solist la meciul asta. bafta =D>

 •  24 Februarie 2008, 02:17

hai clau-gol!iti tinem pumnii!;):)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează